Şimdi Ara

MSI H81i M-ıtx + Pentium G3258 Overclock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni sistem topladım Windows 7 kurdum ve biosdan overclock yaptım fakat çok tecrübeli değilim bu konuda. Aida64 ile felan test ettim prime95 ile de test yaptım ama o programdan bişey anlamadım resimlerini de çekmedim. Biosdan Ring ratio diye bir ayar var nu Auto bıraktım işlemci sürekli aynı frekansda çalışmıyor değişkenlik gösteriyor bunun ne gibi yararı veya zararı vardır? Bu anakart ve işlemciye sahip olan arkadaşlar var forumda bi kaç konuda yorumlarını gördüm tavsiyeleri olursa sevinirim . Overclcok sonuçların da herhangi bir yanlışlık eksiklik var mı?

Bu arada forumda bir sıkıntı mı var çok yavaş herşey ne resim yüklenmesi hızlı ne sayfa değişimleri...
     MSI H81i M-ıtx + Pentium G3258 Overclock MSI H81i M-ıtx + Pentium G3258 Overclock MSI H81i M-ıtx + Pentium G3258 Overclock MSI H81i M-ıtx + Pentium G3258 Overclock MSI H81i M-ıtx + Pentium G3258 Overclock

MSI H81i M-ıtx + Pentium G3258 Overclock MSI H81i M-ıtx + Pentium G3258 Overclock

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar.K -- 5 Şubat 2015; 20:44:13 >

• Bu foruma ne oldu böyle "eskiden buralar hep tarla" moduna girmiş, gidişat iyi değil.
  • Birebir sizin sisteminiz değil fakat, son kısımda bu işlemci ve asus anakart oc için gerekli bilgileri veriyor. Sizde kendinize uyarlayabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=EzjRXyLfDrc
  • Serdar.K kullanıcısına yanıt
    konu hort anakart hala duruyormu iyi overclock yapabildinizmi onu merak ettim?
  • Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    Bayadır giremiyorum foruma sistem aynı şekilde duruyor değişen bir şey yok maalesef ben yapamadım heralde bayadır da uğraşmıyorum unideyim pc kendi evimde duruyor normal şekilde kullanılıyor. Overclock konusunda tekrar deneme yaptığımda bilgilendirebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.