Şimdi Ara

MSI H81I ve Intel Pentium G3258 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Takılıyorum hocam :) Micro-Atx kartın sığabileceği en iyi kasa budur sanırım. Şuan piyasadaki HTPC'ler tek katlı oluyor onlarda hava dolaşımı olmaz ama bu kasa geniş. Zaten anakartı yeni almışın, hiç atraksiyona girmeye gerek yok. Bir dahaki güncellemende daha iyi modeller olur illaki :)

@cfiliz
  • Ben dün vatandan h81m p33 aldım malesef güncellenmiş olarak gelmior.Eve gelip kendim update yapmak zorunda kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuky16

Ben dün vatandan h81m p33 aldım malesef güncellenmiş olarak gelmior.Eve gelip kendim update yapmak zorunda kaldım.

Benim kullandığım anakart için 5 BIOS sürümü yayınlanmış, kutusundan çıktığında 4.sürümü yüklüydü. H81M-P33 uzun süredir stoktaysa o yüzden güncel gelmemiş olabilir.
  • Update Yapmak Zor Olmasa Gerek Ağlama Duvarına Çevirmenin Lüzumu Yok =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Update Yapmak Zor Olmasa Gerek Ağlama Duvarına Çevirmenin Lüzumu Yok =)

Elinde eski nesil işlemci yoksa ve satın aldığın yer de eski bir işlemci bulup güncelleyin derse telepati ile güncellenmiyor o.
  • K E N kullanıcısına yanıt
    Kimsenin ağladığı veya sızlandığı felan yok alan kişiye bilgi verme amaçlı yorum yapıoruz.
  • Güncel BIOS dosyasını işten evden internet çareden indirip bi usb belleğe atıp, BIOS ekranından Güncelleme yapılabiliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURK-ŞAD -- 25 Kasım 2014; 1:30:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURK-ŞAD

Güncel BIOS dosyasını işten evden internet çareden indirip bi usb belleğe atıp, BIOS ekranından Güncelleme yapılabiliyor..

Zaten öyle yapılacak, konuyu okudunuz mu bilmiyorum ama sorun güncellemenin nasıl yapılacağı değil. Örnek vermek gerekirse z97 çipsetli anakartlar 5.nesil işlemciyi de çalıştıracak, ama bunun için BIOS'u güncellemek gerekli. Öyle şak diye takamıyorsun, benim aldığım işlemci de Haswell-Refresh mimariliydi, anakart çipseti de biraz eski olunca haliyle önce güncellenmesi lazım. Neyse ki fabrika çıkışlı güncel bir sürüm geldi de soru işaretlerini ortadan kaldırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al1yuks3l -- 25 Kasım 2014; 6:33:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kpt_kagan

Yok hocam işlemcide hiç tepki vermedi herhangi diğer bir bileşende vermedi

Kardeş gigabyte h81m-hd3 anakart ve Pentium g3258 işlemcim var.Sistemi çalıştırıyoprum 3sn ara ile reset atıyor.Yeni anakart aldım sorunsuz.Acaba bu anakart bozuk mu yoksa bios güncel olmadığından mı .Sizde de reset atıyor muydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KraftMK

quote:

Orijinalden alıntı: kpt_kagan

Yok hocam işlemcide hiç tepki vermedi herhangi diğer bir bileşende vermedi

Kardeş gigabyte h81m-hd3 anakart ve Pentium g3258 işlemcim var.Sistemi çalıştırıyoprum 3sn ara ile reset atıyor.Yeni anakart aldım sorunsuz.Acaba bu anakart bozuk mu yoksa bios güncel olmadığından mı .Sizde de reset atıyor muydu?

reset atma olmadı, ilk başta 8 pin güç bağlantısını ters taktığımdan tepki vermedi daha sonra da ram'i tam oturtamadığım için ekrana görüntü gelmemişti. fabrikadan zaten bios güncel çıkmış o yüzden yaşadığım sorun bios kaynaklı değildi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.