Şimdi Ara

MSI H81M-E33 Ve MSI H81M-P33 arasında ki fark nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI H81M-E33 Ve  MSI H81M-P33 arasında ki fark nedir ?

Bu iki kart arasında ki fark sadece birisinde hdmi çıkışı olmasımı arasında ki ufak fiyat farklı beni çelişkiye sokturda bu arada ikiside 1150 pin ddr3 sistem aynı özelliklere sahipler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam multimedya bilgisayari icin H81M-E33 aldim. P33 ile tek farki hdmi diye okumustum.

Memnunum karttan ancak bir iki uyari yapayim.

Kartta iki kasa fan baglantisi var birisi pwm destekliyor.
    Diger fan baglantisi 3 pinli yani pwm desteklemiyor. Fakat gerilimi dusurup arttirarak da fan devirini ayarlayamiyor. Surekli en yuksek devirde calistigi icin fan sesi rahatsiz ediyor. Tek care tek kasa fani ile kullanmak.

Bir de bios update yapamadim sanirim usb keyboard mouse ile ilgili bir bug var. msi forumlarinda caresi vardi ama bakmadim.
  • teşekkürler piyasada bu karttan başka yok gibi 2. el piyasasına pek hakim değilim birde ddr3 artık eskidiği için pek güvenemem uyguna bulduğum zaman alırım bende multimeyda bilgisayarı yapıcam ve 4 tane fanım var 2 tanesini sistem üzerinden takıp diğer iki tanesini PSU dan gelen 3 pin çıkışlı fan bağlantısına taka bilirim sanırım
  • Evet ancak dediginiz gibi takarsaniz anakart 3 pin baglantisina ve molex to 3 pin ceviriciye bagli fanlariniz maksimum devirde gurultulu calisir. Tercih sizin tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 740turbowagon -- 2 Haziran 2020; 0:16:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.