Msı H81M P-33 Anakart kullanan kardeşlerim ve abilerim. Bu anakarta tek modül 8 gb 1600MHz ram takmak istiyorum fakat hangi rami bulsam anakartın sitesinde uyumlu olarak gözükmüyor. Acaba taksam sıkıntı çıkar mı? Çalıştırır mı ?
Onlardan biri illa çalışacaktır, listede olmaması çalışmayacağı anlamına gelmiyor. O listeye de her modeli eklemiyorlar zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: cesars078
Öncelikle iyi forumlar.
Msı H81M P-33 Anakart kullanan kardeşlerim ve abilerim. Bu anakarta tek modül 8 gb 1600MHz ram takmak istiyorum fakat hangi rami bulsam anakartın sitesinde uyumlu olarak gözükmüyor. Acaba taksam sıkıntı çıkar mı? Çalıştırır mı ?
Bellek - anakart uyumsuzluğu uzun yıllar önce vardı ama şu an güncel tüm modeller bellek seçmiyor. Sitede gördüğün liste, MSI tarafından test edilen belleklerden oluşur. Test edilmemiş diğer modeller, çalışmıyor anlamına gelmez. HyperX yada Vengeance'yi alıp rahatlıkla kullanırsın.
Bu rami 2 hafta önce aldım gayet memnunum tam verimli çalışıyor hiç bir sıkıntı yok tavsiye ederim, bahsettiğin anakartta rahatlıkla çalışacaktır sıkıntı yok. Fiyatıda uygun cl9 hemde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme