Şimdi Ara

Msi H81m P33 ve İ5 4670K O.C

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bende msi h81m p33 anakart ve i5 4670k işlemcim var böyle işlemciye böyle anakart niye diyenlere para kalmadı alıcam sağlam bi tane neyse konuya dönelim ben bu işlemciyi o.c yapmak istiyorum anakartın otomatik o.c özelliği var
    bir tuşla fakat etkinleştiriyorum ama olmuyor yardımcı olursanız sevinirim

• Anakart'da duşu arızalı olabilir , msi command center'dan OC Genie aktif et otomatik olur eğer yapamıyorsan hayla , MSI Fasst boot ile bios'a gel orda OC bölümü mevcut ordan kendin overclock ayarlarını yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BF Eren

Anakart'da duşu arızalı olabilir , msi command center'dan OC Genie aktif et otomatik olur eğer yapamıyorsan hayla , MSI Fasst boot ile bios'a gel orda OC bölümü mevcut ordan kendin overclock ayarlarını yapabilirsin.

kendim yapmam bu anakarta yeni alıcam zaten bi kaç günede denemek istedim anakarta tuş yok zaten bios da tuş
  • Z97 Tüm seride anakart'da OC Geniue butonu mevcut.
  • Oc hakkında fazla tecrübeniz yoksa h çipsetle oc yapmayın.
    z serisi kartlarlada oc yapılır fakat oc düğmesine basarak otomatik voltaj verir
    İşlemcinin çalıştığı voltajdan fazlası zarar verir cpu ya manuel olarak işlemcinizi
    Voltaj hastası yapmadan manuel voltajım üstüne +adım adım ekleyerek yapılır tabi rem fsblerinide ayarlamayı biliyorsunuzdur gençler.Tekrar söylüyorum riske girmeden sağlam soğutucuyla yapmanızı öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.