arkadaşlar almanaydan bir kaç güne ana kart ekran kartı ve işlmeci getirtme imkanım oluştu fakat ben çok çok acemiyim ana kart için msi istiyorum hangisini almamı tavsiye ederiniz.işlmeci pehnomx4 955 de karar kıldım birde ekran kartı orta düzey sizlerden tavsiye bekliyorum kasmadan oyunları rahatça oynuyabiliceğim uygun bir ekran kartı lütfen bana yardımcı olun,o kadar çok konu varki ayalardır okumaktan kafam akrıştı,ana kart işlmeci ekran kartı ramde olabilir.teşekür ediyorum
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
gigabyte anakart tavsite ederim
Gigabyte 990XA-UD3 AMD AM3 DDR3 S GL ATX
ekran kartı olarak da hd 6950 iyi olur
AM3+ 990x çipsetler çıktığı için AM3 890x çipsetlere fazla ödeme yapmayın.
Ya f/p AM3 anakart (Foxconn 790gx 125 TL) alın, Buldozer yaygınlaşında geçiş yapın ya da 890x çipset alacak kadar bütçeniz varken AM3+ anakart alın uzun süre de değiştirmeden kullanın.
arkadaşlar bu parçalrı almanyadan getirticem birde kusuruma bakmayın biraz epey acemiyim pc konusunda.ben msi ana kart istiyorum ve sanırm bunu alabilirm bütçem çok geniş omadığı için çok lüks parçalar isteyemeiyceğim.almanyada daha ucuza alınabiliyormuş,bir fırsat çıktı banada anakart,işlmeci ve ekran kartı ketirtme şansım oldu.bu yüzden benim yarıdma ihtiyacım var karşı tarafa tam isim vermem lazım bu şekildemi yazıcam acaba. MSI AMD AM3 890GXM-G65 işlmecide pehnomx4 955 demem yeterlimi ? lütfen baya bilgisizim.birde ekran kartı
yokmu yardımcı olucak arkadaşlar lütfen önemli
bana neden yardımcı olmuyorunuz
msi ı bende severim ama şu an çipset i eskibiraz, gigabye 990xa-ud3 öneririm, kendim kullanıyorum çok kaliteli, eğer msi diye tutturuyorsan MSI 870A-G54 AMD 870/SB850 AM3 DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart
abi bana tam isimler verebilirmsin ekran kartını nasıl ne diyecem karşı tarafa birde ana kart için yazdığınız şekildemi acaba işlemci 955 alıcam kesin oda ekran kartı tam isim lazım ah be cahilik zor teşekür ederim yanıt için