Şimdi Ara

msi k8n neo4 platinum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    corsair value select 512x4 ram var
    iki güne kdr paşa paşa işlemciyi 2050mhzde hızı artırılmış şekilde kullanıordum. clockgen programı ile.
    sonra dedm bu programla uğraşılmıo biostan yapayım. aldım elime biosu fsbyi220 yaptım çipsete giden voltajı tehlikeli kısma gelmeden bi kademe öncesine kdr yükselttm 1.60v olması lazım
    cpu vid i %3.3 yaptım ramleri 466mhzde çalıştır dedim. sonra ne olduysa oldu sistem açılmadı, windows ekranı gelmeden takılıp kalıyordu. bende teşhisi koydum fazla yaptığımı düşündüm değerleri düşürdm
    gene açılmadı
    sistemdeki parçaları kendi hızına kadar sabitledim hala kilitlenio. en sonunda default yaptım herşeyi şimdi kilitlenmio. ama ramlar ddr333de çalıışıo işlemci 1800de.
    bu arada clockgen programndan önce de ramlar 433de işlemci de 1980mhzde fln çalışıyordu
    fakat şimdi aynı değerleri koyduğumda çalışmıyor. acaba bi şeyi mi yaktım?
    ama şu anda çalışıyor sistem.
    yoksa sıcaktan dolayı bi saçmalama durumu içine mi girdi?
    bios v1.9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suzgec -- 7 Haziran 2006; 23:04:19 >

• Bendede aynı anakart var ve işlemcimi günlük 2700mhz olarak kullanabiliyorum. Eğer bir ayar yaptığında ekrana görüntü gelmezse anakart üzerindeki kırmızı tuşa basarak biosa reset at, sonra ayarları düşür. Ben işlemcime biostan overclock yaptım. Ama birde bios update yapsan iyi olur. Bendeki bios 1.B idi galiba. Ayrıca birşeyleri yaktığını sanmıyorum.
  • bence de yakmadm
    bendeki bios 1.9 ama 2000 yaptığımda bile çakıldı herif
    senn günlük dediğin stabil ve oyun oynarken fln kullanıor msn?
    bi de sadece fsb yi mi artırıyorsun yoksa çipğsete giden voltajı , işlemci voltajını fln da artırıo msn?
  • şu anda işlemci 2009mhz ramde 450mhz civarlarnda ama clockgenle yaptım
    biostan aynı şeyi yapınca açılmıo
  • Benim işlemcim 2700mhz de oyun oynuyorum ve gayet stabil çalışıyo. Masaüstünde iken serin ve sessiz özelliği ile 1500mhz de çalışıyo. İşlemcini zorlamana göre kademeli olarak hız ve voltaj arttırıyo. Ben bunu yaparken işlemci voltajını ve chipset voltajını arttırdım. Ayrıca ht çarpanını 3 e düşürdüm ve ram frekansını 133mhz yaptım, bölen 14 oldu. Bence clockgen ile filan uğraşma, direkt biostan yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSİ K9neo N1996 Socket AM2
    8 yıl önce açıldı
    MSI B450M Pro Vdh Anakart
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.