Şimdi Ara

msi k9n ultra anakart yardim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    MSI K9N ULTRA (940 PIN AM2 soket) marka anakartimin chipset asiri isiniyor 100 derecenin uzerine cikiyor (cesitli sicaklik gosteren programlarda gorunen deger bu). ilk onceleri islemci fani ve psu'dan suphelendim ama onlar normal. bilgisayari actiktan 15 20 dakika sonra bazen acilir acilmaz kapaniyor. kapaninca elimle kontrol ettim chipset sicakligi o kadar fazla ki elimi degdirmemle almam bir oldu. yerinden cikarip temizleyip termal macun surup tekrar taktim ama bisey farketmedi. galiba vadesi doldu. acaba kurtarabilme imkanim var mi? neler tavsiye edersiniz?
    kurtaramam diyorsaniz tavsiye edeceginiz butceyi fazla zorlamayacak (100 TL'yi gecmeyecek) anakart onerir misiniz?

• K8N lerde de güney köprüsü oldukça ısınıyordu ve onların üzerinde oldukça hızlı dönen bir fan vardı .

MSI K9N ULTRA da sanıyorum pasif soğutma var , bu durumda mümkünse çipsete doğru üfleyecek büyük bir kasa fanı yerleştirip bir deneyin derim
  • tesekkurler cevabin icin.. kasanin her tarafi fan dolu denemedigim sey kalmadi. sanirim degistirme vakti geldi. yaklasik 2 senedir kullaniyorum daha yeni boyle bir problem cikti ortaya. galiba vadesi doldu..
  • o anakartin ozelligi asus crosshair kadar iyi oc yapmasi ve kuzey koprsunun yanmasidir.biz iki sene once nasil sogutucu takilir diye resimler gosteriyorduk burada.problem ortaya yeni cikmamis sen yeni farketmissin. guzel bir cipset sogutucusu taktin mi sorun filan kalmiyor denemedigim sey kalmadi diyorsun ama bunu denememissindir.islemci degistirmeyeceksen isiniyor diye anakart degistirmenin manasi yok sicakta calissin diye tasarlanmis o cip biz de bosuna sogutmusuz sen de ugrasma resetlemiyorsa kilitlenmiyorsa isinirsa isinsin dayanikliymis isiya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

o anakartin ozelligi asus crosshair kadar iyi oc yapmasi ve kuzey koprsunun yanmasidir.biz iki sene once nasil sogutucu takilir diye resimler gosteriyorduk burada.problem ortaya yeni cikmamis sen yeni farketmissin. guzel bir cipset sogutucusu taktin mi sorun filan kalmiyor denemedigim sey kalmadi diyorsun ama bunu denememissindir.islemci degistirmeyeceksen isiniyor diye anakart degistirmenin manasi yok sicakta calissin diye tasarlanmis o cip biz de bosuna sogutmusuz sen de ugrasma resetlemiyorsa kilitlenmiyorsa isinirsa isinsin dayanikliymis isiya.

resetlemez olur mu? resetlemese zaten 200 dereceye ciksin isterse umrumda degil ama iki isi ayni anda yapamiyorum hatta bazen bir is yapmaya kalktigimda bile kut diye gidiyor.. bazen mavi ekran oluyor bazen hemen kapaniyor..
    haklisin denemedigim sey kalmadi derken bir hata yaptim. elimdeki imkanlar dahilinde denemedigim sey kalmadi diye duzelteyim madem. zira oyle hemen sogutucu bulabilecegim bir yerde yasamiyorum maalesef. ayrica sogutucu takmamin cok buyuk bir faydasi olacagini sanmiyorum cunku bu son iki haftaya kadar her sey normaldi. bu kadar isinmiyordu. yani modern warfare 2, mass effect 2 vs. gibi oyunlar oynuyordum. simdi herhangi bir oyunu acamiyorum bile

• 2 sene dolmadığına göre garantisi devam etmekte ; şu halde garantiye gönderin .
  • bende baya etki etmisti thermalright sogutucu uzerine 60mm fan tutturmustum 40 derece anca oluyordu bosta yuku hatirlamiyorum.guzel bir sogutucu alirsan etkili olur bence ama netten alman gerekir.garantisi varsa gonder tabi ama garantisi olsa niye burada sorasin sanki diyorum.785 cipset anakartlar var 110 lira civari.

hic dusmemis fiyatlari 50 lira daha fan da alacaksin bu kadar para ciktiktan sonra yeni anakart alirsin.

http://www.sanalmarketim.com/urun/8fd40f9ff6b80a489f33a3afefa1a3a4/THERMALRIGHT-HR-05/IFX-Cipset-Sogutucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 3 Nisan 2010; 0:30:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    B550 MSI GAMING PLUS AMD ANAKART
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • malesef garantisi bitti.
    o sogutucuya o kadar para verecegime yeni anakart alirim daha iyi dediginiz gibi..
    cok tesekkur ederim!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.