Şimdi Ara

MSI KATANA 15 I7 & RTX4070 vs ASUS ROG Strix G16 RTX4050

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir oyuncu bilgisayarı almaya karar verdim. Malesef bütçem 50K ile sınırlı. Bu iki bilgisayar arasında kaldım. Eskiden teknoloji ile çok ilgiliydim buralarda çok takılırdım  Ancak yaş, iş güç, bütçe derken çok koptum buralardan ve teknolojiden. Çok fazla arada kaldığım konu var bu sebeple değerli yorumlarınıza muhtacım. Lütfen iç rahatlatıcı/iç karartıcı yorumlarınızı esirgemeyin.

Gelelim adaylarımıza;

www.hepsiburada.com
    MSI KATANA 15 B13VGK-1874XTR Intel Core i7 13620H 16GB 1TB Fiyatı
    https://app.hb.biz/2NkmA7A2XBT5

Tercihlerim hakkında kısa notlar;

-Evde bir monitör ve güzel sayılabilecek bir 4K TV var. O yüzden PC monitörünü hemen hemen hiç kullanmıyorum. Bu sebeple monitör çok nadiren iş gezilerinde fark yaratıyor o sebeple sorun değil.

-Genel kullanım oyun amaçlı olacak. Eşimle beraber hogwards, detroit gibi oyunları oynamayı seviyoruz. Zaten pc'ye iyi bakmak adına Full ayarlarda oynamıyorum hiçbir zaman.

-İsteğim şu; uzun yıllar kullanabileyim. İstediğim oyunu rahatlıkla oynayayım kasmasın. Kronik sorunu/arızası olmasın. Isınma problemi olmasın ki uzun ömürlü olsun.

Bu iki seçenekten MSI kesinlikle asıl içime sinen model. İki bilgisayarında ilerde yükseltmek için ekstra bir nvme slotu var ve 32GB'ram destekliyor. Evet katana MSI'ın ucuz serilerinden ve nedenini çok anlamadığım şekilde yerden yere vuran çok olmuş. Bu da beni arada bıraktı, benim gençliğimde MSI alırsan arkana bakmazdın. Mönitörünü yerenler olmuş ama dediğim gibi kullanmıyorum zaten monitörü. Benim bir de içime sinmeyen konu satıcı :) Amazondan almak istiyorum aslında ama bu MSI özelliklerine göre beni çok cezp etti.

Açıkcası Asus da gerek özellikleri gerek soğutma tasarımıyla aklımı cezbediyor. Bu sebeple arada kaldım.

Alternetiflere açığı ancak 9 taksit alabileceğim bir bilgisayara ihtiyacım var o yüzden bu modelleri inceledim. Asus eskiden kullandım sempatim var o yüzden araştırdım ama MSI hiç kullanmadım ve benim için kalitedir bu sebeple MSI almak istiyorum ancak amazon'da 9 taksit bütçeme uygun bir MSI bulamadım.

Asus bir de bu var alternatif olarak;

Şimdiden çok teşekkür ederim yorumlarınız için.

• https://www.sahibinden.com/s/UImW2xNK

Düşünürseniz görüşelim. Gerçi taksit vs demişsiniz ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzazgin -- 9 Kasım 2024; 17:38:7 >
  • Hocam merhaba, sıfır düşünüyorum ve bu parayı tekte verecek bütçem yok o yüzden taksit düşünüyorum. Teşekkürler yine de. Siz neden satıyorsunuz? Kullandınız mı yorumunuz var mıdır?

• Taş gibi ürün. İhtiyaç fazlası durumda şu aşamada.
  • Asus isterse altın kaplama olsun, sonuçta ekran kartı 4050. Bu yüzden 4070 ekran kartlı Katana her hava şartında alınabilir bir model.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.