nforce2 al hocam,gider...ben de via ya oldum olası sinir olmusumdur.allahtan geforceciler amdye el attı da,adam gibi anakart gorduk.ne istersen yapabiliyon bu nforce2 ile yaw...benimki dandik(?:))marka olmasına ragmen,tas gibi.(maasallah)...aslında benimkinin sadece iki kusuru var.vcore en fazla 1.85 ve apu yok.ama bu fiyata bu kadar kofte:)(85+kdvye aldım 1.5 ay once)
hll
Msi KT4V 6712E 200Fsb ve 10sn. sonra gümmm...şu an garantiden gelmesi bekleniyor..
yok be ergin benimki on saniyeden cok daha fazla calıstı da,bir sure sonra acayip acayip sekiller cıkmaya basladı.once ram kaldırmıyor zannettiysem de sonra 1/6 boleni olmadıgı icin boyle oldugunu anladım.
biostaki yazılar marsca oldu önce sonra birdaha açılmadı.
windozda baya calıstı benimki.sans iste:)
sorun am bence zaten tek slota takabiliosunuz bu kartta 400 ddr rami 200 fsb gorur o zaman bence....
Evren kardeş, 2.kelimede bir yazım hatası olmuş, millet farketmeden bi düzeltiver bence :)
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by firstsoldier</i> <br />evren, valla 200 fsb yaptım ama calısmadı cok fazla:) aspart,eminmisin 35/70 olacagına.bunun bir hesabı vardı ama unuttum simdi... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Hesap cok kolay, FSByi FSB/PCI bolenine bölüyosun. KT400lerde 152MHz üstünde bölen 1/5 olduğu için 175 / 5 = 35MHz.
Aşağıda KT400'ler için FSB/PCI tablosu
---------------------------------------- KT4 FSB and PCI Divider range
PCI bus speed changes dynamically and PCI divider triggers automatically according to FSB.
FSB 100~120 MHz, PCI Divider= 1/3 FSB 121~151 MHz, PCI Divider= 1/4 FSB above 152 MHz, PCI Divider= 1/5 and, no Divider 1/6 support on the chipset
ha tamam o zaman aspart anladım.185-190 a rahatca cıkabilir arkadaslar oyleyse(tabiiki işlemci,ram,psu kaldırırsa:))
Arkadaslar PCI kartlarin normal calisma hizlari ne kadar bileniniz varmi?
33mhz
hımm bende soruyu sorduktan sonra ogrendim sagol genede.. peki zararli sayilabilecek bir limit varmi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme