Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 msi mag b550m mortar Satın Al 3 Ocak 2024 12:56 1 1 msi mag b550m mortar ddr5 geçtiğim için satıyorum.kutu fatura mevcut sorunsuzdur garanti devam etmektedir.18-05-2022 aldım.parça parça düzdüğüm için uzun zaman kullanılmadı çok temizdir.deprem ev taşıma felan çalıştığım için pek kullanamadım nerdeyse.fiyat 3500 tl dir gaziantep içi ram işlemciniz varsa test edip alabilirsiniz.kargo isteyene de yurtiçi kargo anlaşma kodu var iş yerinin o şekildede yollayabilirim.fiyat sondur alana h.oSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 18 Mayıs 2024 Satıldığı Şehir : Gaziantep Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün upsiren 14 cm pro 6 reverse 1 regular aynalı fan [SATILDI] Asrock b650 livemixer am5 anakart. Ryzen 7 7800 x3d Gigabyte x870 elite ice wifi 7 anakart deep Cool morpheus white sistem. [SATILDI] Deepcool Morpheus beyaz alınır