Şimdi Ara

MSI MAG X870 TOMAHAWK Ram seçimi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Merhaba, 1-2 gündür sistemi toplamakla meşguldüm foruma bakamadım. Ramleri Tebilon'un İstanbul mağazasından elden teslim şeklinde satın aldım. Şu an 6000 Mhz'de stabil çalışıyorlar. Henüz win 11 pro kurulu ve sadece gerekli yazılımları yükledim. Oyun veya bir benchmark programı ile test etmedim, genel olarak memnunum.

MSI MAG X870 TOMAHAWK Ram seçimi
    MSI MAG X870 TOMAHAWK Ram seçimiwww.tebilon.com
    Lexar ARES RGB (2x16) 32GB DDR5 6000MHz Siyah CL30 AMD EXPO/XMP PC Ram-LD5BU016G-R6000GDLA Uygun Fiyatları ile Tebilonda
    https://www.tebilon.com/lexar-ares-rgb-2x16-32gb-ddr5-6000mhz-siyah-cl30-pc-ram-ld5bu016g-r6000gdla/
  • Abdülkerim Satuk Buğra kullanıcısına yanıt
    Lexar ne ya? Her ipini koparan ram markası mı çıkarıyor yoksa benim mi haberim yok biraz aydınlatır mısınız?

Patriot duydum
    GeiL duydum
    Kingston duydum
    Corsair gskill vs duydum
    Crucial duydum
    Xpg(adata) duydum

Ama lexarı hiç duymadım

En son bi thermaltake ram piyasasına girmişti başka haberim yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

40 küsür yaşıma geldim, ben de bu markayı 1 ay öncesine kadar bilmiyordum. :) Açıkçası satın alanların yorumları dikkatimi çekti. Oturup Lexar nedir nasıldır diye detaylı incelemedim.

Buradaki bilgiye göre firma ssd, usb flash bellek, ram, kart okuyucu gibi parçalar üretiyor!

• Lexar'ın 6800 mhz olan modeli amazon'da 7000tl :S

MSI MAG X870 TOMAHAWK Ram seçimiamazon
    Lexar ARES RGB DDR5 RAM 32GB Kit (16GB x 2) 6800MHz, 288-Pin UDIMM Masaüstü Belleği, XMP 3.0/AMD EXPO'yu destekler, PC Oyun Bilgisayarı Belleği, DRAM, CL34-45-45-108, 1.4V(LD5U16G68C34LA-RGD)
    https://www.amazon.com.tr/Lexar-destekler-Bilgisayar%c4%b1-CL34-45-45-108-LD5U16G68C34LA-RGD/dp/B0CTJDSFSD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 5 Aralık 2024; 21:9:43 >
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

2024 ten önce bende bilmiyordum. Önerildiğini duydum. Sonra yurtdısında bilindiği burada bilinmediği , iyi bir marka olduğuna dair yorum gördüm. Msi listesinde de olunca forumdan arkadaşlara tavsiye ettim. Onlardan da bir sıkıntı görmedim.

Pc' yi aldığım zamanda uygun bu ram yoktu. yoksa gskill yerine bunu alırdım. (Gskill düşmanı değilim. Aldığım kitteki 2 raminde soğutucusu belleklerden ayrıldı. Bu kullandığım ramde eski ddr4 gskill ramimdeki kaliteyi göremedim. )

Bende geil pek bilmiyorum. Klev gibi birşey söylediler burada. Onuda bilmiyorum. Sonuçta hynix cipi isteyene satıyor heralde. onlarda pcb basıp ram satıyor.(çok bilmiyorum. Bu kadar marka olması böyle bir izlenim veriyor).Belki Türk markasıda çıkar. 🙂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun sisteminiz. En azından occt memory test falan yapmak iyi olur. Bir sorun olsa erkenden cözersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abdülkerim Satuk Buğra kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Şimdi bir test yaptım. Sistemde 2x16 toplam 32gb ram bulunuyor. Ramlerin chip'i SK Hynix olarak görünmekte. Bu testi ilk kez yaptığım için iyi yada kötü diye bir yorum yapamıyorum. Yorumlar sizde. :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.