Şimdi Ara

MSI MECH RX 5700 XT OC ED. / APEX 2K TESTİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • malesef sorun para değildi mağazada ürün bulabilmek amerikada genelde bestbuylarda her ürün olmuyor en iyi seçenek buydu o yüzden aldım %8 mi 10 mu vergi oranı vardı o eyalette
  • hakanhan68 H kullanıcısına yanıt
    ya kartın ısısı 100dereceyı bulsada performanssa herhangibir sıkıntı yaşamıyorum ve sanmıyorum 100 120 derecede bir kartın bozulacağı bozulsada rma ya gönderirim diye düşünüyorum sonuçta bu sorunu başkası yaşasaydı yabancı forumlarda görürdük ama araştırmam sonucu sıcaklığın yüksek ancak problem yaratan herhangi bir konu olduğunu görmedim
  • ryzen 3800x alıp yanına en kötü 5700xt modelini almak nedir.

3700x + 2070 super yada 3600 (düz) + 2080 alınabilecekken. Yada üç beş daha koyup Sapphire pulse alınabilecekken.

Şimdi kartı söksen gitti RMA hakkın. Kart bozulana kadar 100 derece ile uğraş şimdi. Yaz aylarında 10-15 derece daha koy o ısının üzerine.

1700 mhz'yi geçemez o kart. 3000 rpm'de fan döndürürken.
  • Antikaruh kullanıcısına yanıt
    çok güzel diyorsun da şimdi sana 2 seçenek var ya ekran kartını 2400 tl ye alıp bu sıcaklık sorunu ile uğraşmak 2. gidip 5 bin ve üzeri bi rakam verip 2070 süper veya 2080 türevi almak aradaki para farkı azımsanmayacak kadar yüksek ancak aradaki performans farkı görmezden gelinecek kadar düşük olarak düşündüğüm için böyle bir sistem kurdum. pişman mıyım değilim 2k da aldığım sonuçlar beklediğimin çok üstünde biraz ısınma sorunu var ama bunu da aşabilirim diye düşünüyorum.
  • Isinandan ziyada sicak calisan bir kart amd 110 junk degerine kadar normal oldugunu soyledi.
    Bende dikkat etmeniz gereken nokta mech modelinde eski versiyonunda VRM isiniyordu saniyorum sogutucu tam temas etmiyordu sicakliklari takip ederseniz sorun olup olmadigini anlarsiniz zaten.
  • xVeXoRx kullanıcısına yanıt
    Bende de 5700xt var yanlış anladın ... Sen bestbuy'dan almadın mı ? 5000 tl'ye mi geliyor orada da ? TR'de olsan yine Pulse daha mantıklı. 2700'e satıldı 5700xt sapphire pulse. 500 tl fark verirdim bunun için.

Senin alışveriş yaptığın yere göre söyledim. 3800x çok gereksiz olmuş ayrıca. Onun yerine full ekran kartına yatırım yapardım ben olsam.
    tr ye girerken vergi ödediniz mi hocam
  • Whitebeard. kullanıcısına yanıt
    yok ya ne vergisi kimse sormadı bile
    mal da parada senin tabi ama ben genede 90 max yapardım en fazla 2k 4k monitörün yoksa yeter
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.