http://www.msi.com.tw/program/products/slim_pc/slm/pro_slm_detail.php?UID=431 gigatech de 275$+KDV Bu aleti kullanan var mi? Bilgisayari office uygulamalari, nete baglanmak, ve muzik dinlemek icin kullanan biri icin, (ben degilim, ablam) ve uzun vade de upgrade etmeyecegini de goz onunde bulundurarak bole bir aleti tavsiye edermisiniz? ozellikle pc kapaliyken radyo ve CD dinleme ozellikleri ve az yer kaplama ve LCD display ozellikleriyle oldukca hosuma gitti yani. Ha bir de bilen biri var mi bu aletin icindeki islemci modeli ne?
güzel biş ama kullanmadım ama fsb 533 olayı kotu biraz sanırım bunların 800 luk versiyonları var onlara bir bak
MSI ÇOK İYİDİR TAVSİYE EDERİM HİÇ ZORLUK ÇIKARMADI BENDEKİ 533 MHZ 3.0 P4 VE MSI MAX 2 ANAKART KULLANIYORUM YENİ P4 3.2 800 MHZ ALDIM AMA ARADA FARK HİÇ YOK TABİ İŞLEMCŞİ BİRAZ DAHA YENİ AMA BU HIZ FARKINI SADECE UYGULAMALAR GELİŞİRSE ALABİLİRİZ ÖZELLİKLE WİNDOWS SAYGILAR
bu paraya bu pc bence bir harika..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme