Şimdi Ara

MSI-MEGABOOK L715 17' (AMD64 Turion system) Canavar System (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
4.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kullanım kitaplarında adı geçen ürünlerin ağrılıkları:
    MEGABOOK L715: 3.5kg AMD
    MEGABOOK L725: 3.3kg Intel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrTeach -- 12 Mart 2006; 0:46:39 >
  • "MSI dizüstü bilgisayarlar Global Garanti kapsamı içerisindedir" deniyor Türkiye MSI Sitesinde. Yurt dışından MSI notebook alan varmı arkadaşlar?

Ayrıca MSI Türkiye sayfaları bu günden itibaren adı geçen ürünlerin tanıtım sayfalarını türkçeye çevirerek sitelerine koymuş durumdalar.
    İlgili linkler:

MEGABOOK L715
    http://www.msi.com.tr/html/products/nb/nb_l715.htm

quote:

Pil & Pil Ömrü
    Li-ion 6 hücreli, 4400mAh [3-3,5 saat arası; kullanıma bağlı]
    Li-ion 9 hücreli, 7200mAh (Opsiyonel)
    Pil ömrü Mobile Mark 2002 ile ölçülmüştür, kullanıma göre değişiklik gösterebilir.

MEGABOOK L725
    http://www.msi.com.tr/html/products/nb/nb_l725.htm

• herkeze selam arkadaşlar bu MSI L715-T3418DL CPU:Turion64-MT34 Ram:1024 MB olan modeli türkiyeye girecek mi heberler duyumlar varmı ne zaman ve ne kadar fiyata giriş yapar çok güzel bir makine ama burada yok almışken iyi bişey olsun msi 635 de iyi ama bir defa alıyosun 17' olması güzel inşallah gelir olmasa birlik olup bunu getirtelim uygun fiyatlara olmaz ya yinede denemekte fayda var herkeze bol teknolojili günler
  • DrTeach merhabalar forumu okudum yazılanları takip ediyorum L715 çok güzel bir ürün ama bir sitede L715e verilen puanlar sence düşük değil mi? her dalda puanlama yapılmış genel puan olarak da %70 verilmiş ama herşeye ragmen güzel bi haber çıkarsa yazarsınız forumu takipteyim saygılar
  • DrTeach merhabalar forumu okudum yazılanları takip ediyorum L715 çok güzel bir ürün ama bir sitede L715e verilen puanlar sence düşük değil mi? her dalda puanlama yapılmış genel puan olarak da %70 verilmiş ama herşeye ragmen güzel bi haber çıkarsa yazarsınız forumu takipteyim saygılar
  • Yaf ürün gerçekten çok güzel. Memleketimde olsa hemen tık alcaktık arkadaşlar ile. Hatta 8 e yakın arkadaş ta bu ürün üzerine karar kılmıştık. Ülkemizdeki ilk sayfada bahsi geçen ithalatçılar ile de temas kuruldu. MSI ingilteredeki sitesine durumlar izah edildi ama karşılık gelmedi. Kısaca bizlere denilen şu;
    1. Aaa böyle bir ürün mü varmıymış?
    2.Bilmiyoruz ülkemize gelirmi?
    3.Satış müdürümüz daha iyi bilir, biz bilmiyoruz.
    4.Talep olurmu bilemeyiz, talep olursa niye getirmeyelim!
    .
    .
    .

Hatta arkadaşlar ile amerikadan bunları getirtelim falan diye de uğraştık. Klavyeleri arkadaşlar illa türkçe olsun deyince bu konuları da sorduk. Hep aldığımız cevap bilmiyoruz.

Olaylar ve son bilgiler bunlar. Acil notebook'a da ihitiyacım olduğu için şu ürünleri aldım

NoteBook:HP Pavilion DV4398EA
    (Intel Pentium M 760 2.0GHz CPU, 15.4" WXGA Bright View Ekran, ATI Mobility Radeon X700 128MB, 1024MB DDR2 533Mhz RAM, 100GB 4200RPM 2MB HDD, 1GB Kingston DataTravellerII Plus migo edition, Microsoft Keyboard + Mouse)

Ama ürün güzel.

• hayırlısı olsun pişman olmayında benim daha acelem yok benim emektar iş görür halde yazın almayı düşünüyorum msiler iyi gibi görünüyo fiyatlarda uygun eee piyasaya başka türlü nasıl el atacak bekleyelim bakalım başka bi üründe gelebilir
  • Konu 17" notebook olunca 15.4'lükler hem ufak kalmış hem taşınabilir Başka bi başlıkta biri bana 15.4 ufaktır hem de taşı taşıyabildiğin kadar dese gülerdim ama MSI L75'in yanında evet ufak
    Orjinalden alıntı: DrTeach

Ufak ekranlı notebook ları taşıma kolaylığı açısından güzel birşey. Ama klavye tuşlarının ufak olması, sürekli notebook ile yazı yazanlar açısından problem oluşturabiliyor. Ekranın ufak olması zamanla kullandıkça insanın görüş açısında konsanrasyon bozukluklarına sebep olabiliyor. Sürekli daha ufak bir alana odaklanman gerekiyor. Ama taşınabilirlik sizler için önemli ise 12 lik iyi gözüküyor. Tavsiyem 15.4 lük almak. Hem ufak hem taınabilir. Bunun için MSI 635 modelinin konfigürasyon olarak daha düzgün modellerini bekliyoruz. Bu model düşünülebilir. Acer'in benzer bir modeli varç Bunu pek tavsiye edemiyorum. TouchPad in fazla ısınması zamanla kullanıcılar arasında parmak yanması şikayetleri olmasına neden oluyorç Ama donanım olarak Acer'de iyi gözüküyor.

Ufak ekranlar ile ilgili sitemizdeki tartışma forumları:
    http://forum.donanimhaber.com/m_5601270/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catasthrope -- 25 Nisan 2006; 16:09:05 >

• Merhaba arkadaşlar ,Çizgi'yi aradım L715 modeller mayıs sonunda stoklarında olacakmış
  • gelse de görsek sabırsızlanıyor millet, makine ve özellikleri dehşet görünüyo cidden. 17" ve 3.1 kg olması çok iyi, bazı arkadaşlar 250 gr hesabı yapmış ama bence bu hesap alınacak çantada yapılmalı en hafif en iyi çantayı alıp bu farkı kapatabilirler sanıyorum.
  • Packard Bell alacaktım.Ama ürünün özelliklerini görünce beklemeye karar verdim
  • vatanda packard bell 17inçlere bakarken MSI 17inci gördüm. internetten tabiki ...Ben Packardın 17 inç amd turionunu almak isterken bu makinada yabana atılır gibi değil acaba sizce hangisini tercih etmeliyiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G774 -- 5 Mayıs 2006; 0:20:50 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.