Şimdi Ara

msi mi monster mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1.si msi ge60

2.sihttp://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6412&urn=460081&lang=tr-TR

3.sühttp://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6413&urn=460083&lang=tr-TR#.UuAwnBBaiUn

2.yle 3. inç farkı var sadece ona karar veremedim de , asıl mesele msi mi monster mi
    ğun
    Öncelikle kullanım tarzımı söyleyeyim , ben yurt öğrencisiyim , gaming olarak beni uzun süre taşıyabilecek bir bilgisayar istiyorum , bütçem de max 2800 civarı olduğundan bu 3e kadar indirdim sve eçeneklerimi

Monster'in işlemcisinin yeni nesil olduğunu ve ekran kartının daha iyi olduğunu duydum ancak ısınma sorunu ve kasanın güvenilirliği konusunda şüphelerim var , iyi işlemci ekran kartı ancak ısınma sorunu var mı bu kasalarda bilmiyorum. Kullanan bilen birileri yardımcı olursa cok makbule geçer. Saygılarımla

• Dodin D kullanıcısına yanıt
    Isınma illaki olacak dostum ama iyi bir soğutucu ile baya idare edersin vede msi değişken dolar kurundan dolayı zamlandı ve fiyatı gerçekten yükseldi aynı özelliklere sahip monsterle arasında 400 tl var seçim senin aradaki fark 100 tl olsa git msi al derdim ama monsterde msinin kasasını kullanıyor zaten bundan emin olabilirsin.
  • Kasalar da aynıysa f/p oranında direkt monster diyoruz o zaman teşekkürler :)
    Aynen öyle dostum monsternotebook aradım hatta dedim sizi tebrik ediyorum bu dolar kuruna rağmen laptoplara zam yapmadınız diye :) bende monsteri tercih ettim dün sipariş verdim inş elime ulaşınca sormak istediğin bi şey olursa yardımcı olurum :)
  • Aslında ben konuyu kuzenimin ağzından yazdım kendisi şimdi Q47MS-17571 MONSTER® Q47MS-17571 17.3" ürününü sipariş etti Yalova'da bekliyor heyecanla , ben de w370sk01 ürününü kullanıyorum (gerçi şu an ürün listesinde yok kendisi ama ) ekim sonundan beri , senin sorun varsa alabilriim :)
  • O zaman sorayım win8 i nerden indirip cihaza kurabilirim format atmayı biliyorum o konuda sıkıntı yok :)
  • Malesef windows 7 kullanıyorum , kendi 120gb ssd'im vardı eski bilgisayarımdan söktürüp monstera taktırdım , verdikleri 750gb satayı da dahili film depolama olarak kullanıyorum :D windows 8e lisans almak istemedim windows 7im lisanslı , 8in arayüzününden de pek haz ettiğim söylenemez
    bende zaten lisans yok win7 kursam driverlerda bi sıkıntı çıkmaz heralde ayrıca win8 in açılma süresi oldukça hızlı oldugu için seviyorum :)
  • windows 8 driverları için dvd veriyorlar pc'yi satın aldığında , ancak windows 7 yüklediğimde harici hard diskler ethernet girişleri dahil birçok şey çalışmadı , sadece cd ve wireless internet çalışıyordu , ama 2 kere format attığımdan artık windows 7 için driverları arşivledim kendime :) biraz uğraştırıyor ama ürün özelliklerinden parça parça aratıyordum sonra driver programlarını keşfettim internete bağlanabildikten sonra driver programlarıyla otomatik yükleyebiliyorsun. İlk formatında sıkıntı yaşarsın muhtemelen sonrasında sıkıntı olmuyor.

Windows 8 driverları cd'sinden de uyumlu bircok windows 7 driveri yükleyebiliyorsun dediler de ben beceremedim o işi
    az önce okudum bende aygıt yöneticisinden yaparız o işi o iş kolay ama ben win8 kurmak istiyorum :)
  • windows 8 kurmak istiyorsan driverların hazır zaten , lisans satın alacaksan da windows'un sitesinden alip indirebilirsin , lisanssız halletmeyi düşünüyorsan burda onu paylaşmanın serbest olduğunu zannetmiyorum :))
    :) Bakıcaz artık bi çaresine lisans kaç lira win8 de
  • Siparişi özelleştir deyip baktığımızda :

Yazılım - İşletim Sistemi

Ücretsiz İşletim Sistemi Linux (Türkçe)
    Windows 8 64-Bit ( Türkçe ) Lisans [Ekle 219,90 TL]
    Windows 8 Professional 64-Bit ( Türkçe ) Lisans [Ekle 399,90 TL]

yazıyor. Ama dışardan windows 8 alsan kaça alırsın bilemem , seçenekleri var sonuçta professional mi home mi falan fark ediyor birşeyler
  • yakın fiyata bir Alienware almak daha mantıklı düşün bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: DertGS

şu modelde iyi deilğimi sizce

http://www.notebookadresi.com/lenovo_ideapad_y510p_59380590_sli_notebook

O modelde güzel ama.ikinci kartın ısınması olayı çok değiştiriyor. O bilgisayarın çekici tarafı 2.kartın olması oda ısınıyor ve için rahat olmuyor. Tek kart 750m için o kadar para verilnez. Dell bilgisayar var 1800 tlye aynı 750 m kullanıyor. O alınabilir. Özellikle kafama takılan ikinci ekran kartın ısınma sorunu. Ama monster modelinde gtx765 ve gt750sli modeli arasında sli ultra ayarlarda 8-10 fps yukarıda. Ama ultra ya aldığımız zaman ısınacaktır. Gtx modelleri zaten performansa yöneliktir. Yani durum karışık. Ben bile tam karar veremedim. Bu haftaiçi laptop almam lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

sana birşey söyleyeyim.

o monster diye sattıkları bilgisayar da msı ın aslında.Ürün açıklamalarındaki notebook serisine bakarsan anlarsın. MS 16 GC yazıyor.

MSI Kasası http://www.notebookcheck.net/fileadmin/_processed_/csm_links_5f74fc_01_0c0043d28e.jpg

Monster Kasasıhttp://www.monsternotebook.com.tr/UPLOAD/MS-16GC-yeni/Thumb/ON2_5673_large.jpg

diğer bir örnekhttp://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6232&urn=461602&lang=tr-TR#.UuUDUBBaiM9 de W650SR yazar mesela o da clevo nun bilgisayarı.

iç donanım olarak bir farklılık göstermemekle birlikte sadece marka ismi değişiyor dostum. Fiyata bakar biraz iş markadan çıkıyor olay bu durumda.

Tüm monster notebooklarda notebook serisine bakıp netten o kodu yazdığında farklı farklı markalara ait bilgisayar kasaları olduğunu görürsün.

Hiç windows a ekstra para vermeye gerek duymayın bile. windows cd si bile vermiyorlar. driverlar sorun değil internet sitelerinden indiriyorsunuz zaten. bir windows 8 yükleyip lisanslarsınız dışarıdan yeterli olur.
    Diğer bir tavsiyem ise ekran kartının model yüksekliğine ve ramına aldanmamanız. Gddr3 ve Gddr5 olayı büyük bir etkin burda.

Gddr3 128bit bir ekran kartı gdd5 128 in yarı performansındadır. Gddr3 256bit ancak gddr5 128bit ile yarışabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahsepya -- 26 Ocak 2014; 14:52:31 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.