Şimdi Ara

MSİ,Monster Öneri (5000TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5000 TL bütçem var gaming notebook almak istiyorum fakat bu fiyata 960m li notebooklar geliyor. Sizce beklemelimiyim fiyatlar düşermi en azından 970m li 17.3 inch bir pc almak istiyorum. Kesin karar verdiğim tek şey 17.3 inch olması ve Msi yada Monster olması. Monsterda 970m li pcler kaldırıldı diye biliyorum 1060 lı bilgisayarlarıda bütçemden fazla. Yardımcı olan cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• Yok mu yardımcı olcak
  • http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-gl702vt-gc090tc-i7-6700hq-8gb-1tb-128gb-ssd-3gb-gtx970m-173-windows-10-pmu354134

Şuna bakabilirsiniz. Hem 17 inç hem de GTX 970m. Tam istediğiniz gibi bir alet. İnce ve şık bir kasası var. Asus ROG serisi oyun konusunda çok iyidir.
  • RaistlinXX kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim öncelikle. Sizce beklemem yararıma olurmu ? Yada 600 lira daha koyup monsterın 1060 lı serisi alınırmı ?
  • gtx 10 serisi alın boşverin eskileri
  • İndirim devam ederse monster alcam 2 hafta sonra büyük ihtimal fakat tavsiyeleri bekliyorum
  • Bütçeniz varsa tabii ki de monster almanız daha iyi olur.

Monster artıları: G-sync, yeni nesil ekran kartı, 2400mhz ram, servisin ilgisi

Asus artıları: İnce tasarım, hafiflik, fiyat. 5500'e 17 inç ve gtx 970 başka bilgisayar bulmak imkansız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abra 1060 lı seriler geldiğinde fiyatlar düşer. Onu bekleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musa_unsal2005 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam cevabınız için
  • 5000 tl ye 10xx serisi laptoplar kesin gelecektir.. eskilere o para yazık olur.
  • dijitalbaskı D kullanıcısına yanıt
    Anladım saol hocam yorumun için. Bu arada tahminen sence ne zaman gelir
  • Bence abra 10 serisine gelse bile yeni cikacak 1050 ile gelir. 1060 abra demek için biraz fazla güçlü.

• Hocam kullandığınız pc den memnunmusunuz büyük ihtimal tulpar t7 alcam soğutma sistemi iyimi
  • Benimki eski tulpar hocam. Ben 80 85 dereceleri goruyorum. Sorun olmuyor ama sorun olmaya yakin biraz. Yeni tulparlar daha basarili sogutmada.

• Umarım öyledir bugün Tulpar T7 V7.1 Sipariş verdim bakalım nasıl olcak
  • castelan C kullanıcısına yanıt
    Onun rami mümkün oldugu zaman 16 ya yukseltseniz iyi olur hocam

• Öyle yapcam hocam şuan gerek yokta 1 2 sene sonra yükseltirim. Elime geçti ürün gayet hoş alüminyum kasa hoşuma gitti.

Bu arada ben daha önce Abra A7 aldım iade ettim bir program vardı monsterın kendisine ait performans mod güç mod falan diye adı ney acaba nerden bulabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.