Şimdi Ara

MSI, Monster ve Lenovo Arasında Kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, uzun süredir yeni laptop almak üzerine kafa patlatıyorum ama birtürlü sonuca ulaşamadım. Geforce GTX 860M ekran kartlı Monster 2.600TL'ye kampanyayla geliyor ama hem bekleme süresi var hem kasa pek hoş değil hem de güvenemiyorum kalitesine. MSI desen 850M alsan bile 3.000TL den aşağı inmiyor. Lenovo ise iki kıytırık ekran kartını birleştirerek süper performans ve muhteşem tasarım sunuyor fiyatı da güzel ama herkes Lenovo'ya bulaşılmaz diyor. Kafam baya karışık yani. Eğer sizin aklınızda başka markalar varsa onları da söyleyebilirsiniz. Yeni oyunları high ayarlarda kaldırsın yeter ultraya gerek yok.

• The ReD kullanıcısına yanıt
    kıytırık 2 ekran kartı mı? 755m hiç de kıytırık değildir söyleyeyim. ayrıca yakın bir arkadaşımda var y510p. öyle nette abartıldığı gibi ısınma sorunu vs yokmuş. ha ısınıyor mu ısınıyor. ama asla rahatsız edecek derecede değil. oyun performansı ise şahane. 2500 seviyesinde alınabilecek en iyi dizüstü bilgisayarlardan biri kanımca. gerek tasarım gerek performans anlamında.
  • Ekran kartı konusunda haklısınız kıytırık dediğime bakmayın diğerlerinden birazcık daha zayıf diye öyle dedim zaten Lenovo ikisini birlikte kullanarak performansı en üst düzeye çıkarıyor. Isınmayı ikinci planda tutuyorum çünkü oyuncu laptopları ne yaparsanız yapın ısınıyor en kalitelisi de olsa böyle yani. Arkadaşınızın bilgisayarı ne kadar süredir kullandığını söylerseniz beni çok rahatlatmış olursunuz teşekkürler yorumunuz için :)
    kesinlikle haklisiniz bir oyuncu bilgisayari alirken isinacagini zaten kabul etmis olur. yaklasik 1 yil olacak arkadasim alali hala sapasaglam ve tas gibi. tabiri caizse hala ilk gunku gibi memnun diyebilirim. bu yazdiklarimdan etkilenmenizi ve dogrudan bu urune sizi yoneltmis olmayi istemem. keza ben de 2500 civari bir dizustu bilgisayar arayisindayim ve henuz tam kararimi vermedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıl aslında benim için yeterli bir süre çünkü eğer saçma sapan donanımsal sorunları yoksa Lenovo çok hoş bir bilgisayar. Yinede insan ön yargılardan kurtulamıyor birtürlü etrafımda Lenovo kullanan bir kişi bile yok hep bambaşka insanlardan duyuyorum. Bence biz bağlantıyı kopartmayalım :) Bilgisayarı ne zaman almayı düşünüyorsunuz?
    benim cok acelem yok zor bir ihtimal ama dolar kurunun dusmesini bekliyorum. duruma gore ekim civarina kadar arastirmaya devam ederim en kotu ihtimalle de bayramdan sonra alirim diye dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben monster kullanıyorum. Öncelikle şunu sorayım. Monster'ın hangi ürününü düşünüyorsunuz. Ben abra a5 v1.1 kullanıyorum. Oyundaki performanslarından gayet memnunum. Isınma sorunu yok. Gayet hızlı ve güçlü bir bilgisayar. Tek kötü özelliği kasası kötü. Küçük hamlelerle bile belirgin bir şekilde çiziliyor. Bilgisayarın arka tarafında 2 touchpad'in sağında da fazlasıyla fakat küçük çizikler var. Notebook stickerlarla vb halletmeyi düşünüyorum. Fakat bence performans açısından öbür bilgisayarlardan daha yüksek. Eğer kasa benim için önemli diyorsanız kasasının çok kötü olmamasına rağmen Monster'ı pek söyleyemem. Fakat biraz dikkatli olurum derseniz Monster aralarından size önereceğim olur. Ayrıca eğer ürün stoklarda var ise bekleme mevzusu artık yok. Ben satın aldıktan 3 gün sonra elimdeydi. [Ayrıca şunu da belirteyim monster'ın ses kalitesi de tartışılır. Fakat eğer oyun için arıyor ve performans dışındakiler beni çok ilgilendirmez diyorsanız (benim gibi ) size önerim kesinlikle Monster olacaktır ]

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 LG arasında kaldım.
    5 yıl önce açıldı
    3 Laptop arasında kaldım.
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ben seçimimi yaptım. MSI fiyat yüzünden Lenovo ise bana tam garanti vermediğinden elendi. İlerleyen zamanlarda 2.600TL'yi biriktirerek veya 9 taksitle Monster Abra A5 2.1 almayı düşünüyorum. Kasası pek kaliteli görünmese de bu fiyata GTX 860M ekran kartı ve birçok güzel özellik sağlıyor. 1 haftalık araştırmam esnasında yaklaşık 5 kişi Monster'dan memnun olduğunu söylerken Lenovo taraftarları çok daha azdı. Stokların yenilenmesiyle geç gelme sorununun çözüldüğünü de fark ettim. Herkese iyi forumlar :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.