Şimdi Ara

MSI mpower max z87 extra 8 pin?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yenı aldıgım baslıktada belırttıgım anakartın 24 pin normal soketı ve 8+8 pin soket girisi var ama pıyasadakı cogu psuda sadece 24+8 pin yanı benım cpu besleme ıcın extradan bı tane daha 8 pine ıhtıyacım var bunu cok arastırdım ama kımse kesın bısey dıyemıyor ılla hepsini takmam mı lazım yoksa bazı arkadasların dedıgı gıbı tek 8 pin goturur mu benı?
    not:overclock dusunmuyorum ama yıne bazı arkadasların dedıgıne gore overclock yapmasam bıle butun soketlerı takmam gerekıyomus sıstem stabilitesi acısından.

• Düz mantık ile düşünelim,işlemciye 8+8 pin güç girişi ihtiyac olmasa o 8+8 pin güç girişini koskoca MSI oraya koyarmı ?

Bence siz kimseyi dinlemeyin ve anakartın kullanım kitapçığına bakın ve orada yazılan ne ise onu uygulayın.
  • utkan07 U kullanıcısına yanıt
    Selam
    Aynı kartın MAX olmayanını(MSI MPOWER) kullanıyorum. Bahsettiğiniz 8+8 2 soketi beslemek durumundasınız. Aksi durumda güç anakartı besleyemediğinden sorunlara yol açacaktır..
    PSU nedir bilmiyorum ama eğer fazladan bir PCIe 8 PIN güç kablosu varsa onunla besleyebilirsiniz.. Ya da en az 700W tak çıkart kablolu(Modüler) bir PCU alarak kartınızı sorunsuz kullanabilirsiniz..

Ben farklı yerden temin ettim ama Vatan Bilgisayarda da var.
    http://www.vatanbilgisayar.com/guc-kaynagi/xigmatek-cpa-070bcd-u42-centauro-serisi-80plus-700w-moduler-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=64758
    Kolay gelsin..

• cok az psu da dual 8 pin cıkısı var corsair ax hx serisi gibi ve fiyatlarıda el yakıyor oraya normal 8 pin pcı-e guc cıkııııııııısını baglasam olurmu?
  • utkan07 U kullanıcısına yanıt
    Selam
    Yukarıda yazdığımı okumadınız galiba?
    Bakın ne demişim; PSU nedir bilmiyorum ama eğer fazladan bir PCIe 8 PIN güç kablosu varsa, onunla besleyebilirsiniz.. Bu cümleye rağmen tekrar soru yöneltiyorsunuz.
    Evet, olur diyeyim bari de içiniz rahat etsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay_KG -- 19 Ocak 2014; 19:39:45 >
  • okudum kardesım de psu=POWER SUPPLY demek yanı guc kaynagı bidigin.bende diyorumkı senın dedıgın pcıe cıkısları aynı voltajta olmaya bılır bu yuzdende ıslemcıye zarar verebılır bunu ogrenmek ıstedım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkan07

okudum kardesım de psu=POWER SUPPLY demek yanı guc kaynagı bidigin.bende diyorumkı senın dedıgın pcıe cıkısları aynı voltajta olmaya bılır bu yuzdende ıslemcıye zarar verebılır bunu ogrenmek ıstedım?

Şu an kullanıdığınız POWERSUPPLY marka ve modeli nedir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sıstemı yenı toparlıyorum sadece psu eksık o yuzden baslıgı acmıstım.
  • anakart bugun elıme gectı kosesıne sanırım daha onceden bısey dokulmus tam kosesınde bı ıkı damla kurumus ızı kalmıs o yuzden bugun goturup degıstırıcem bakalım da anakartı sevdım ya psu sorun olacak ama bakıcaz caresıne.
  • :)) yok o ısın esprısı sadece cok takıntılıyım o konuda yoksa bısey olacagından degıl belkı fabrıkasyon bısey yag damlaması gıbı falan bi psuyu bulsam olacak ama:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.