Şimdi Ara

MSI Optix G241 23.8' 144Hz 1ms 1490 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
3.557
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    her onune gelen panel tartismasi yapmasin lutfen, her paneli her hz'yi kullanmis biri olarak ips'den daha basarili bir panel yok. va da beyaz ve acik renklerde basarisiz. neyin ne oldugunu bilmeden umarsizca konusmayalim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2E449A54C

Bu modeli kullandım uzak durmanızı tavsiye ederim.

Neden memnun değilsin açıklarmısınız

• Bende alacağım ancak satıcı ne kadar ürününün arkasında durur bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Msi 1500 lira aoc 2000 lira nasıl oluyor bu anlamıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hafta önce incehesaptan aldim aynisini, renkleri gözümü rahatsiz ediyordu biraz kurcalayinca renk ayarlarini kendi gözüme göre ayarladim ve mükemmel oldu. Hizli ve renkleri güzel

• black friday'de daha düşer mi acaba, alsam mı almasam mı bilemedim MSI Optix G241 23.8" 144Hz 1ms 1490 TL 

• CURVED olanı var geçen sene vatandan 1400 tl ye almıştım 1 tane bile ölü pixel çıkmadı panel kalitesi gayet kaliteli ve estetik bir monitör tavsiye ederim

MSI Optix G241 23.8" 144Hz 1ms 1490 TL
  • Evet üşendim hocam yazmaya. Siyah dengesi kullandığım diğer ips monitörlere göre başarısız. Paneli kasaya düzgün oturtamamışlar kenarlardaki boşluk rahatsız ediyor. Black equ özelliği başarısız monitörü fps oyunları için alanlar pişman olabilir. Bulanıklık oldukça fazla net değil monitör. Malzeme kalitesi başarısız.

Mesela fps moduna alınca valorant oyununda kutular yeşil renkten beyaza dönüyordu ve ne yaptıysam ne ettiysem nedenini bulamadım. Çerçeveleri hafifte olsa bloom özelliği var gibi karanlık. Vesaire vesaire işte hocam daha bir ton şey vardı unuttum. Yanındaki monitör asusun 280hz ips modeli mesela asusla msi modelini yan yana koyunca aradaki farkı anlıyorsunuz. Bunların dışında benq xl2740, samsung cfg73, aoc 24g2u gibi monitörleride kullandım mesela aoc ile bunun paneli aynı olmasına rağmen aoc buna göre daha başarılı bir monitör. Ayrıca input lag değeri oldukça yüksek bir model.

• Mag241c kullandım memnun kalmadım.Ölü pixel yok.Işık sızması şansıma kayda değmeyecek minimum seviyedeydi.Ama gel gelelim renklerden memnun değildim.Hatta fiyasko diyebilirim.Daha önce giriş seviyesi curved 144hz Va panel kullandım fakat renk kalibrasyonu bundan iyiydi.Ne yaptıysam renklerde istediğim dengeyi alamadım.Biraz araştırdım,yerli yabancı, aynı sıkıntı yaşayan çok kişiyi görünce,elden çıakrmak zorunda kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2E449A54C

Evet üşendim hocam yazmaya. Siyah dengesi kullandığım diğer ips monitörlere göre başarısız. Paneli kasaya düzgün oturtamamışlar kenarlardaki boşluk rahatsız ediyor. Black equ özelliği başarısız monitörü fps oyunları için alanlar pişman olabilir. Bulanıklık oldukça fazla net değil monitör. Malzeme kalitesi başarısız.

Mesela fps moduna alınca valorant oyununda kutular yeşil renkten beyaza dönüyordu ve ne yaptıysam ne ettiysem nedenini bulamadım. Çerçeveleri hafifte olsa bloom özelliği var gibi karanlık. Vesaire vesaire işte hocam daha bir ton şey vardı unuttum. Yanındaki monitör asusun 280hz ips modeli mesela asusla msi modelini yan yana koyunca aradaki farkı anlıyorsunuz. Bunların dışında benq xl2740, samsung cfg73, aoc 24g2u gibi monitörleride kullandım mesela aoc ile bunun paneli aynı olmasına rağmen aoc buna göre daha başarılı bir monitör. Ayrıca input lag değeri oldukça yüksek bir model.

bulanıklık varsa vazgeçtim hocam sağolasın benim kullandığm 75 hz monitörde bulanık filmlerde bariz belli oluyor upgrade yapıcaksam tam yapmalıyım ne aldınız onun yerine

• Informed I kullanıcısına yanıt
    Panda panel nedir. Bu fiyatlara bir monitör bakıyorum. Samsun TN panelim artık gözlerimi çok yoruyor.

• Profesyonel oyuncu değilseniz ve para kazanmıyorsanız ips panelden şaşmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

bulanıklık varsa vazgeçtim hocam sağolasın benim kullandığm 75 hz monitörde bulanık filmlerde bariz belli oluyor upgrade yapıcaksam tam yapmalıyım ne aldınız onun yerine

Alıntıları Göster

LG 27GL850-B kullanıyorum şuanda 2k ips 10bit. Bunun 2.5 katı fiyat olarak.

TN panelin kendi içinde ips panele göre dezavantajları olduğu gibi avantajlarıda var. Ben oyun için kesinlikle TN panel tercih ederim. Bazı TN paneller görece kalitesiz ips panellere göre daha iyi oluyor.

Monitör için ne aradığınız önemli. Renk doğruluğu ve canlılık istiyorsanız her türlü ips tercih edebilirsiniz (piyasadaki ips panellerin 8bit hatta 6bit+FRC olup renk olarak canlı fakat doğruluk konusunda kafa karıştırıcı olduğunu kabul ederek). Net, yağ gibi aksın istiyorsanız tn panel tercih edebilirsiniz. VA panelde ise ghosting aşırı olmayan bir model daha görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2E449A54C -- 21 Ekim 2020; 0:6:4 >

• Altyazar kullanıcısına yanıt

Ben görüşümü belirttim siz de. Sıkıntı yok. Sizinki size benimki bana doğrudur kimseye de sataşmamak gerekir her önüne gelen diye. İyi akşamlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.