MSİ Optix MAG275R 27'' Ölü Pixel
-
-
minik bir şekilde bastır pixel canlanabilir fakat bu oldukca düsük bir ihtimal ekrana zarar verme, netten aldıysan ölü pixeli söz etmeden iade hakkından yararlan tek çare bu umarım saglam bir yerden almıssındır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 6 Eylül 2022; 2:9:26 > -
PTT Avm den aldım. 14 gün iade hakkım yok mu ki
-
Internetten alınan ürünlerde var görüşün ama ölü pixelden söz etmeyin direk iade -
PTT Avm den aldım. 14 gün iade hakkım yok mu ki. Böyle kullanmış olsam daha fazla ölü pixel artma olasılığı yada ekranın daha çabuk bozulma falan gibi bi ihtimal var mıdır.
-
Aslında iade işiyle falanda pek uğraşmak istemiyorum :)
-
açıkcası böyle kullanmanızda sakınca yoktur rahatsız olmuyorsanız kullanın cogalma ihtimali evet internette var deniyor olabilir deniyor fakat bu durumda 2 yıllık garantiden zaten faydalanırsınız.
-
tmm hocam teşekkur ederim büyük ihtimalle böyle kullanmaya devam ederim :) Garanti süresi 2 yıl mı
-
elektronik ürünlerde 2 yıl zaten zorunlu garanti var siz garanti belgenizi ve faturanızı saklayın hatta suan kontrol edin bir eksiginiz varmı yokmu saklayın onları bisey olursa servis yardımcı olur belli bir sayıda ölü pixelde değişim oluyordu firmaya göre değişir ama sanırım 4 5 pixeldi tam hatırlamıyorum
-
Tmm hocam teşekkür ederim ilginiz için
-
MSI 8 ölü piksel ve üzerini kabul ediyor
-
Bu monitör den sonra MSI ile işim bitmiştir :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X