Şimdi Ara

MSI P31 NEO2-F SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MERHABA BEN BİLGİSAYAR ŞİRKETİNİN TEKNİK SERVİS DEPARTMANINDA ÇALIŞMAKTAYIM
    BİZE GELEN MSI P31 NEO2-F INTEL ANAKARTLARDA ETHERNET KARTINI GÖRÜYOR AMA WİNDOWS ORTAMINDA ÇALIŞMIYOR ETHERNET KARTI GÜNCEL DRİVERINI İNTERNETTEN YÜKLEYİP İNDİRMEMİZE RAĞMEN ÇALIŞMADI NEDEN OLABİLİR
    ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.............!!!!!!!!!!!!!!!!

• çalışmadı derken ? hiç mi driverlarını tanımadı yoksa tanıdı sağ altta kablo takılı olduğu halde kırmızı eternet bağlı değil işareti mi var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chimera1981

ARKADAŞLAR MERHABA BEN BİLGİSAYAR ŞİRKETİNİN TEKNİK SERVİS DEPARTMANINDA ÇALIŞMAKTAYIM
    BİZE GELEN MSI P31 NEO2-F INTEL ANAKARTLARDA ETHERNET KARTINI GÖRÜYOR AMA WİNDOWS ORTAMINDA ÇALIŞMIYOR ETHERNET KARTI GÜNCEL DRİVERINI İNTERNETTEN YÜKLEYİP İNDİRMEMİZE RAĞMEN ÇALIŞMADI NEDEN OLABİLİR
    ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.............!!!!!!!!!!!!!!!!

selamlar arkadaşlar

Benim anakartım da MSI P31 neo2 (overclock tip) ve arkadaşın benzer sorununu ben de yaşıyorum bilgisayarımda onboard ethernet kartı ile çalıştırdığım da bilgisayarı overclock ettiğimde (e5200 işlemci var 3500MHz'çıktığında birproblem yok) 4000Mhz'de onboard ethernet kartını kapatıyor Windowsxp sp2 işletim sistemin de gözükmüyor bu durum 3500MHz'i geçince oluyor.

onboard ethernet kartını biostan kapatıp realtek PCI ethernet 10/100 kartı taktım bu sefer de CPU standart hızın da bile internete bağlanmıyor (sınırlı bağlantı veya bağlantı yok diyor) bu arada yaptığım işlemler formatlanmış harddiske yeni XP sp2 en son bios sürümü (4.2) intel sürücüleri donanımın son sürücüleri Tüm PCI slotların da deneme vs. vs. vs.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
    saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin2000 -- 28 Nisan 2009; 21:22:30 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.