En yeni bios update ini yukledim 1.76 beta.Yine de calıstıramadım bırakın overclock u daha ...
aynı anakart bende var sistemim imzamda . bende 1.6 bios yüklü ve son derece memnunum. ballistix ramlerle kullanıyorum hiç sorun yaşamadım ocz ve kingston ile çalışmaması çok ilginç. birde anakartın özellikle default biosu anormal kötü, özellikle ramlerde sorun çıkartıyor. bios yüklenmemiş olabilirmi nasıl update ettin. Live update 3 ü ile mi yoksa başka şekildemi ? bios olarak beta bios yerine v1.6 yı yükle bide öyle dene bakalım
Bugun 1.6 yı deneyeceğim. msi 'ın official ram destekleme listesinde yokmus bi ara baktım ama kingston var. (ballistix de war :) )
Bios u vista baslandıc disketi yaparak yukledim afudos la en basta calıstı ramleri gormedi yine sonra o da cakıldı. Dun zor girebildik boot bolumune tekrardan bugun deneyecegiz.
Kesin cozun denebilecek birseyler var mı kullananlardan yoksa ram uyusmazlıgı diye gonderecegim analakartı. Cunku reaper lerimi daha cok seviyorum anakarttan ne kadar fr de oc de fiyatına gore gercekten iyi olsa da.