Şimdi Ara

MSI - P35 PLATINUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok yakın bir tarihte bu anakartı alıcam ancak kafam çok karışık.bu anakartı övende var 5$ etmez diyende var.durum böyle olunca insanın kafası karışıyor.bu ankart a ram olarakda OCZ - 2x1 GB DUAL DDR2 800 REAPER
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2129 alıcam.ancak msı ın kendi sitesinde bu kart a uyumlu bellek ler arasın OCZ yi göstermemesine rağmen dh video incelem bölümünde gördümki test i OCZ ramler ile yapmışlar.ayrıca forumda bu anakart a OCZ ram takan bir kaç arkadaş da görmüşdüm.
    sadede gelirsek ben bu ram ve anakat ı uzun süre biriktirdiğim param ile alıyorum.ancak MSI anakart ile ilgili sorun yaşamakdan korkuyorum.
    bu kart ı kullanan arkadaşlardan kart hakkındanki yorumlarını bekliyorum.gerçekten kafam çok karışık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSR|GaRBaJoSa* -- 19 Aralık 2007; 19:58:46 >

• Kartta SLI yok (bilindiği gibi nVidia sadece kendi yongalarında kullanıyor),
    onun yerine Crossfire destekli, 16X - 4X şeklinde...
    Kullanmadığım için diğer sorularına cevap veremiyeceğim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01Mrt -- 19 Aralık 2007; 19:52:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ##Gigabyte X38-DQ6 İncelemesi##
    17 yıl önce açıldı
    SATILIK : ASUS P45 P5Q-E ANAKART
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.