Şimdi Ara

msi p67a-gd55 bulunmaz hint kumasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Makine topluyorum, bu kartta karar kıldım, teknobiyotikde vardı, diğer bileşenlere
    karar verene kadar bir gün geçti.teknobiyotikde bitti hırdavat.Kostum ınventus'a.Aha dedım burda var
    verdim siparişi , 2 saat sonra telefon ettiler valla kalmamış dediler.paramı geri istedim,baktım vatan'a
    orda yok, geçtim hepsiburdaya.Buldum siparişi verdim, baktım üreticinden sipariş sürecinde iptal ettim,
    işten çıktım buradaki küçük firmaları dolandım bulamadımi inek dağa kaçtı tekerlemesini söylerekten eve
    geldim.
    Aleti bir bulsam masanın üstüne koyup "sana 5 volt yok ulan" diye taciz edicem iki gün kasaya yerleştirmeden.

Neyse sadede gelelim, bu aleti nerde buluruz?, valla bende bulamadım aga derseniz, yerine muadili ne koyarız?
    overlok'da yapcam, son ütüde.

Discuss.

• gd65 e pahalı fiyat girmiş teknobiyotik yahu. almayı planlıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fract4l

http://www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard/msi-p67a-gd55-b3-revizyon-intel-lga-1155-ddr3-usb-3-0-sata-3-atx-anakart.html

aman diyorum yenisi gelmis, diger butun cihazlarida burdan aldim zaten, adamlara 4 ayri siparis vermis olucam manyak gibi

quote:

gd65 e pahalı fiyat girmiş teknobiyotik yahu. almayı planlıyordum

evet daha ucuzdu bu hirdavatlar, arz-talep ekonomisi bilader, capitalism for the win..

• Ürüne iLgi arttıkca fiyatta bi yerde artıyor tabi.
  • bende biraz önce eksen bilgisayardan P67a-GD53 siparişi verdim
    inşallah bir sorun çıkmadan kullanırız
  • msi stoklarının bu kadar cabuk tukenmesi garip iyi önceden almısım gd 65 imi işlemci yok daha ama olsun yatsın şimdilik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.