Arkadaslar msi p67a-gd65 anakartima team 120 gb ssd bagladim. Sistem kurulumunu yaptiktan sonra butun test sonuclarinda 350 mb okuma 120 gb yazma degeri aldim. Anakarttaki butun kontrolculeri denedim. Driverleri ve biosumu guncelledim. Ahci modunu actim. Ama ne yaptiysam isin icinden cikamadim. Lutfen yardim edin bana.
Sata 3 kablo ile bağladın mı ? AHCi driver kurdun mu ? ( Intel Rapid Storage diye de geçer )
sata 3 kablosu kullanarak kurdum Intel Rapid Storage hem güncelini hem de anakart ile gelen driveri kurdum ikisinden de sonuç alamadım. yardımlarınızı bekliyorum. bu sıkıntıyı çeken bir benmişim gibi geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: cracksinan
sata 3 kablosu kullanarak kurdum Intel Rapid Storage hem güncelini hem de anakart ile gelen driveri kurdum ikisinden de sonuç alamadım. yardımlarınızı bekliyorum. bu sıkıntıyı çeken bir benmişim gibi geliyor.
Sormayı unuttum, aldığın disk Team S3 mü ?
Bazı S3 ler S2 çıkabiliyor, disk S3 mü S2 mi görünüyor buna bir bak.
aida64 ile baktım Model Kimliği : TEAM XS3 SSD olarak görünüyor. cevapların için teşekkür ederim bu arada kardeşim.
kardeşim cevapların için teşekkürler. crystal diskmark da testdata=>All 0x00 (0 fill) yapınca bu değerler çıktı. tekrar teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme