webcam ve d&r çek devam ediyorsa bende alıcam diğer konuda msi yetkilisi bildiğin kaçmış cevap yok :) |
MSI PRO MP241 23.8'' 60Hz 7MS FULL HD IPS 900 TL Vatanbilgisayar (3. sayfa)
-
-
Kampanyanın yoğun ilginden dolayı bittiğini söylüyor. 19.11.2020 tarihinden önce ürünü alan ve başvuru yapanların kişilere hediyeleri gönderilecektir diyor.
-
Bana verdikleri de cevap bu şekilde ve kampanyanın devam ettiği şeklinde. MSI Türkiye, biraz daha dikkatli yürütün lütfen bu operasyonlarınızı. :)
-
inşeALLAH senin dediğin gibidir :)
Şöyle dursun da delil olarak gösteririz :) aslında mail tarih vs şeklinde çeksen daha güzel olur :) yada sitesinin ismi gözükecek şekilde ss alırsan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 23 Kasım 2020; 15:58:37 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ŞAKACIKampanyanın yoğun ilginden dolayı bittiğini söylüyor. 19.11.2020 tarihinden önce ürünü alan ve başvuru yapanların kişilere hediyeleri gönderilecektir diyor.
abi kaldırdıkları epey zaman oldu kayıt ürün kısmını. 19undan once nasıl kayıt yaptıralım. bitti galiba 12sinde
-
Yoo ben konuyu açtığımda kayıt ediliyordu gözüküyordu sonrasında kaldırdılar
-
-
durum ne hocam..ben de 13-14 kasım gibi teslim aldım ürünü fakat sistemde ürünü kaydettim promosyon kısmı yoktu..
-
Ben ticket açtım hocam ordan verdiler bugün. Nasıl yaptığımı da diğer konuya yazdım genelde takip eden arkadaşlar da bu konuda oradan bakın isterseniz.https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=146424685 -
Hocam ben de destek kaydı açtım dün bu sabah kodu ilettiler ama d&r baktım pek alınacak bir şey yok ki siz ne aldınız -
Bilgi olarak dursun
Webcam gönderimlerine pandemi şartları nedeniyle henüz başlanamadı, SMS ile kargo bilgisini ileteceğiz.
• Kodların kullanım süresi 1 yıldır.
• Parçalı kullanım yapılabilir.
• Ödeme sayfasında Hediye Çeki alanında kart numarası ve güvenlik kodu kullanılarak alışveriş yapılabiliyor.
• Hediye kart ile yapılan alışverişlerin iadesi yine hediye kartına geri yapılır.
• Tüm kampanya ve indirimlerde geçerlidir
-
Kodu teslim aldıktan itibaren mi 1 yıl hocam? yeni yıla kadar olan süreyi kapsamıyor değil mi?
-
1 yıl süre olunca detayı sormadım açıkcası o süre zarfında harcarım diye düşündüm ama büyük ihtimal kodun verildiği tarihten itibarendir. Yoksa bir yıl diye söyleyip bu yılın sonunda yani 31.12.2020 de bitecek diye düşünüyorsan öyle bir şey olacağını sanmıyorum :)
-
kodlar için ne diyorsunuz alınabilir var mı kullanan varsa kulaklıklarda bariz bir indirim gözüküyor
-
Monitör kaynaklı az fps alan var mı acaba, haxball oynuyorum önceden 60 fps sabitti bugün 32-33 fps gösteriyor. Youtube da video açıyorum, hiç akıcı değil videolar. Maç izleyim dedim biraz önce, yine ne akıcılık var yayında ne de güzel bir görüntü. Laptop a bağlı şekilde kullanıyorum. Böyle sorunları yaşayan var mı acaba ?
-
Kullanabilecek bir ürün bulamadım bende. Airpods 2.nesil fiyatı biraz daha düşük olsa alırdım.
-
Webcamler geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 29 Ocak 2021; 14:30:0 > -
Bana Hızlı Market diye bir kargo geliyor. O mu acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: o-raiser
Bana Hızlı Market diye bir kargo geliyor. O mu acaba?Evet o Bende şaşırdım Bi mm tan telefon almıştım ama oda aras ile gönderiyordu bu neki diye düşündüm. Webcam miş
-
Teşekkürler. Msi geç de olsa, zorlamayla da olsa sözünü tuttu. :) Onlara da bir teşekkür.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X