Şimdi Ara

MSİ R9 380 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben donanımsal bir sıkıntı gördüm. Yazılımsal kaynaklı sıkıntıda ekran renkleri falanda karışabilir, oyunlarda performans düşüklükleri falan olur ama kendine kendine yavaştan ekran kararması ve sinyal yok demesi bana donanımsal bir sıkıntı olarak gözüktü. Arkadaşların dediği gibi farklı sürücüleri deneyin olursa, sıkıntıdan kurtulmuş olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

Ben donanımsal bir sıkıntı gördüm. Yazılımsal kaynaklı sıkıntıda ekran renkleri falanda karışabilir, oyunlarda performans düşüklükleri falan olur ama kendine kendine yavaştan ekran kararması ve sinyal yok demesi bana donanımsal bir sıkıntı olarak gözüktü. Arkadaşların dediği gibi farklı sürücüleri deneyin olursa, sıkıntıdan kurtulmuş olursunuz.

bu yeni ekran kartı olduğu için masaüstünde bile çökmeler oluyor ilerde düzelir ama işte adamı kanser eder :(
  • 15.12 var normal olarak beta olarak 15.11.1 varmıs ıkısınıde bı denıyım o zaman teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısı benim başıma gelse o sinirle direk geri postalarım. Onca para vereceğiz hemde sıkıntısını çekeceğiz.
  • Klementy 15.12 yı kurayım mı. Ya nvıdıa da yoktu boyle bı sorun. Amd neden boyle yaptı

• quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

quote:

Orijinalden alıntı: atlantis325

15.1 den kastınız 15.12 var o mudur?

15.1 degil 15.11.1 kuracaksiniz.

http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx

yukarıdaki teşhis doğru olur beta sürücü olarak çıkmıştı kendisi halen canavar gibi ama driver alt klasörlerini temizlemeden yükleme yapma...

• Beta sürücüsü ne kadar sağlıklı olcak bilemedim ama baska cagrem yok. Amd naptın sen ya

• Yazılımsal olduğuna emın mıyız arkadaslar ya cok endıselıyım bu konuda daha 3 gun oldu uzuldum ya gercekten

• atlantis325 A kullanıcısına yanıt
    eed arkadaşım aynı sorun genel kullanıcı kitlesinde var 16.1 de herkeste bi takım fps drop fps çakılma sürücü çökmesi sinyal alınamıyor hatası gibi bi sürü hata alıyorlar genel olarak aynı gidiyoruz işte
  • Allah allah ne zamandır var bunlar. En Sorunsuz sürüm. 15.11.1 o zaman ne zaman duzelıcek kı bu cok saçma

• driver değiştirin herkes driver sorunu yaşıyor r9 380 lerde

• aslında genel olarak crimsonda var bir sıkıntı amd R9 200-300 serisi genel olarak etkileniyor etkilenmeyenler çok az da zaten eski sürücüleri kullanıyorlar yenileri tam otursun diye....
  • Onerdıgınız sürüm 15.11.1 değil mı hepınızın. Arkadaslar bıde baya yardımcı oldunuz allah razı olsun
    Baya korktuydum. Hangı surumj onerıyosunuz. Sız ne kullanıyosunuz yanı

• şu sürümü kurup tekrar denermisiniz
    Bu mesaja eklenen görseller:

MSİ R9 380
  • 15.3 stabilmi ??
  • Lınk atabılıe mısınız ındırıp denıym

• suan baktım zaten o sürümdeymişim sorunlu sürüm bu zaten. en son olan bu
    Bu mesaja eklenen görseller:

MSİ R9 380
  • arkadaşım senin sistemin nedir black modern. sendede mi r9 380 msi var ? ve bu sürümde sorun yaşamıyo musun
  • 380 serisinde crimson surucu sorunu diye bir sey yok ben asus 380 kullaniyorum 16.2 crimson kurdum sorun yok butun crimsonlari kurdum hicbiri sorun yapmadi ama ben win7 kullaniyorum.crimson suruculerin win10 ile ilgili bir sorunu var bundan kaynaklaniyor o yuzden 15.11.1 kur diyoruz cunku eski duzen crimson olmayan en yeni surucu o ve sorunsuz kimse cikip da bu surucu kotu demedi.bu yuzden beta olmasina aldirma sen bunu(15.11.1) kur link yukarida bi dene ya da format at win7 kur istedigin surucuyu kur.
  • Wılkson arkadasım cok tesekkur eder zahmet oldu sanada allay razı olsun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.