Şimdi Ara

MSI R9 390 Coil Whine :( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
2.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam nasıl alıyorsunuz yav. Adam dedi servise gitcek. Kartı da o kadar temiz verdim ki sıfır desem inanır yani. İçinde ki kabloların falan paketini bile açmadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

quote:

Orijinalden alıntı: Oggy20

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrt117

Siz neden yardımcı olmak yerine savunmaya geçiyorsunuz. Kartı götürsem sizin kadar sorun yapmazlar

Bu arada sistem komple 12 saat testte kaldı inventus da ve sorunun kartta olduğu söylendi, psu da olsa söylerlerdi sanırım

Kesin söylerlerdi. Ben bildiğimi okuyorum zaten, siz değil.

Cok sey biliyorsun ya okuyosun ...
    Senin gibi fanboyu gormedim amd senin gibileri reklamini yapmasi icin isemi aliyor acaba ?
    Adam cx 750 yi kotuledi yok o belli degil yok su yok bu
    Ayni problem 970 te olsun ortaligi ayaga kaldirmayi iyi biliyorsun zaten senin bu forumda yaptigin 3 sey var
    Oyun isimlerini hep turkce soyluyorsun laflarinin daha etkili olmasi icin

Nvidiada uretim kartlarda problem olunca o problem firmanin problemi diyorsun ayni problem amd viktiginda yok anakart yok psu yok bimlemle

Ve amd reklamciligi

Bu 3 unden baska bisey yaz yada daha fazla insanlari yanlis yonlendirme yeter be kardesim

Güç kaynağı reklâmcılığını da unutma.
    [Kaynak]

Yanliz ben sana bir seycsoyleyeyim psu nun bobinlerinden cizirti gelebilecegibi ve bununda cw oldugunu ve psu nun cw yapabildigini hepimiz biliyoruz ama bir psu nun cw yaptigi baska bir elemana cw yaptirabilecegi anlamina gelmez psu cw yaparsa kendisi yapar baska elemanlara yaptiramaz anlatabildim umarim

• quote:

Hiçbir sorun yaşamak istemeyen arkadaşlar, baştan kaliteli bir güç kaynağı almış olsalar, ben tahmin ediyorum hiç böyle şikayetleri başka mercîlerde aramazlardı.

Foruma içip içiip gelmeyin.
  • mrt117 kullanıcısına yanıt
    Sorun olduğunu söyleyip iade etmek istediniz muhtemelen bu durumda servise durumu belgeletmek zorunda malesef senin yapacağın 15 gün geçmediyse memnun değilim iade hakkımı kullanmak istiyorum olması gerekiyordu.

Şimdi insiyatif servisin elinde ve malesef çok yüksek bir cw olmadığı yada test eden elemanın dikkatini vermediği bir durumda kart sorunsuz denilerek geri dönecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 4 Kasım 2015; 15:45:07 >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Ee hocam değişim olmaz mı yani? Ben bu işin peşini düşeceğim. Değişim olmazsa bir daha ki sefere direk servise gitmeyi düşünüyorum.ürünü mağazadan aldım netten değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt117 -- 4 Kasım 2015; 16:26:32 >
    Degisim Olmaz demedim ama her sey servisin elinde umarim olumlu sonuc cikar yinede butun ihtimalleri göz onunde bulundurmak lazim anlaminda soyledim

servisle gecen surede kartsiz kalman da cabasi.

Magazadansa biraz kisisel diyalog ile iade etmek mümkün oluyor yoksa vatan bu kadar acik kutu ürünu nereden bulacak.
    Magaza calisani hatta magaza müduru bu konularda büyuk etken isi yokusa da sürebiliyor müşteri memnuniyeti deyip hemen halledebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 4 Kasım 2015; 16:34:34 >
    çok rahatsız oluyorsan değiştir bence
    sonuçta her kartta cw olabilir
  • quote:

Cuma günü vatandan msi r9 390 alıp . Kasanın geri kalan parçalarını toplamak için inventusa götürdüm .
    Montaj ve testleri bugün bitti ve inventusda ki arkadaşlar ekran kartında coil whine problemi olduğunu söylediler.

Şimdi evde Windows 10 da ki küçük bi testi yaptım 3 sn boyunca öttü gibi geldi ama tam anlaamdım birazdan heaven bench testleri yapıp editlerim .

7 Yıl araadn sonra pc aldım şu hale bak ...

Ne yapmam lazım vatana götürsem hemen değişim olur mu yoksa uğraşır mıym ?

Edit
    https://youtu.be/eMkBF7gM4S8

O kadar söylüyoruz demi msi dan uzak durun diye sonra da çıkışlar msi daha iyi kaliteli diyor bırakın kardeşim gececeksiniz o işi Vatan bilgisayar servisine gittim coil whine vs sorunlarından msi la dolmuş durumda vatan servisi

Dip not : Msi almayın asus zotac evga serilerini tercih edin.

• ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    Asus 390 sapphire 390x fiyatı

• quote:

Asus 390 sapphire 390x fiyatı

Bekleyin bir yerde görmüştüm tam hatırlamıyorum ama asus veya saphire r9390x 1400 tl civarinda ydi.

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum mağazadaki ilgilenen kişinin tutumu ve diyalog çok önemli. Yıllar önce vatandan dvd yazıcı almıştım eve geldim hiç bişi okumuyor sürekli takılıyor hemen mağazaya geri döndüm umursamaz bi eleman servise göndericez, sizin dvd çiziktir marka kalitesizdir vs. ayakları yaptı biz tam yeni aldım sıfır ürün olurmu ya diye hararetlenmişken o anda servis sorumlusu başka biri geldi durumu onada anlattım tamam bekleyin biraz deneyelim dedi, 10 dk sonra geldi montaj kısmında orjinal windows cd'si ile denedik gerçekten ürün sorunlu diyerek hemen birebir sıfır ürünle değişim yapmışlardı şans işte eleman farkından yırtmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

quote:

Cuma günü vatandan msi r9 390 alıp . Kasanın geri kalan parçalarını toplamak için inventusa götürdüm .
    Montaj ve testleri bugün bitti ve inventusda ki arkadaşlar ekran kartında coil whine problemi olduğunu söylediler.

Şimdi evde Windows 10 da ki küçük bi testi yaptım 3 sn boyunca öttü gibi geldi ama tam anlaamdım birazdan heaven bench testleri yapıp editlerim .

Edit

O kadar söylüyoruz demi msi dan uzak durun diye sonra da çıkışlar msi daha iyi kaliteli diyor bırakın kardeşim gececeksiniz o işi Vatan bilgisayar servisine gittim coil whine vs sorunlarından msi la dolmuş durumda vatan servisi

daha bugün bir başka konuda da asus artifact sıkıntısından bahsediyordu. bu aralar asusla ilgili vrm sıcaklıklarından ve artifactlardan şikayetler arttı. dün birisi gigabayte için kaç tane aldım hep cw çıkdı diyordu.

msi cw li
    gigabayte cw li
    asus artifaktlı , vrm soğutması düzgün değil hatta yok.
    Evga ısınıyor cw var
    sapphire alınırmı bakır boruları nikel değil

EEEEEEEEEEEEE NE ALACAK BU MİLLET ARKADAŞ

Bir ekran kartına 750w psu yetmiyorsa ne akla hizmet r9 390 öneriyorsun millete diye sorarlar adama

• xmxksk kullanıcısına yanıt
    Değişim plmqssa biraz sert konuşacağım.
    Elimde video da var zaten.

Vatan da ki personeller de ayrıca bilgisiz adamın coil whine dan haberi yok ki derdini anlatamıyorsun. Sonra da gidip forma cızırtı var yazıyor.

Mağdur olacağım gibi gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

quote:

Edit

daha bugün bir başka konuda da asus artifact sıkıntısından bahsediyordu. bu aralar asusla ilgili vrm sıcaklıklarından ve artifactlardan şikayetler arttı. dün birisi gigabayte için kaç tane aldım hep cw çıkdı diyordu.

msi cw li
    gigabayte cw li
    Evga ısınıyor cw var

Bir ekran kartına 750w psu yetmiyorsa ne akla hizmet r9 390 öneriyorsun millete diye sorarlar adama

Asus,evga,zotac,saphire sorun yaşamadım ben yasayanida evga disinda cw sorunu disinda sorun gormedim.üstüne başa başa diyoruz en çok sorunlu marka Gigabyte,msi diye ayreyeten psu yetiyor ise r9 390 alınır.8gb 1080p de gtx 970 den ultrada daha iyi performans verir belleginize avantajından dolayi.

• quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

quote:

Edit

msi cw li
    gigabayte cw li
    Evga ısınıyor cw var

Sapphire konusunda bakir borulari nikel degil ne demek yanlış bilgilendirme bu üreticilerin hepsi bakir boru kullaniyor zaten nikel ile kapliyorlar ısınınca renk degişimi olduğu için bakırda başka bir esprisi yok.

@mrt117
    Ek olarak CW heaven ın yükleme ekranında çıkıyorsa o ekranda 8000 lere kadar fps yükseliyor buda gpu nun fazla elektrik çekmesine sebep oluyor eğer sizdeki cw böyle ise catalyst üzerinden performans sekmesi oradan çerçeve hızını belli bir fps ye sabitleyin mesela max. 95 e kadar sabitleniyor 95 yapın fps uçup gpu nun aşırı elektrik çekmesine engel olur fazla yüklenilmeyen bobinlerde ses çıkarmaz.

Ve yine ek olarak konuyla alakasız ama ASIC değeri kaç kartınızın merak ettim hernekadar doğruluğu tartışılsada msi 390 lardaki asic değerlerini öğrenmeye çalışıyorum.
    Bunun için Gpu-Z programını indirin ve resimdeki gibi sol üstteki logoya tıklayıp read asic quality yi seçin karttaki gpu nun silikon kalitesini veriyor bu yüzde.

http://www.techpowerup.com/downloads/2571/techpowerup-gpu-z-v0-8-6/mirrors

MSI R9 390 Coil Whine :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 5 Kasım 2015; 14:08:49 >

• 970'ler hepsi CW'li, MSI 390 CW'li, Gigabyte 390 newegg sitesinde ekranın kapandığı vb. sorunlardan bahsediliyor ve hiç incelemesini görmedim. Asus 390 1600 TL neredeyse Gigabyte 390x fiyatına. Ayrıca Asus ve Msi servislerinin kötü olduğu söyleniyor. Bu fiyat aralığında Sapphire 390 dışında seçenek kalmıyor anlaşılan, dağılın :)
  • Kart elimde değil hocan şuan. Tekrar gelirse yazarım.
  • Herkes onu almayın bunu almayın diyor konuşması kolay . MSI 390 ' lar CW mutlaka oluyor mu ki ? Nette pek birşey bulamadım.
  • quote:

quote:

Edit

O kotuledigin msi 970 lerde o yazdigin firmalari tokatladi yanliz
    Asus alsin adam bozulursa garantilerde surunsun oylemi
    Asusun garanti politikasini biliyoruz bir firmayi kotulerken once savunduguna bak kisacasi igneyi kendine cuvaldizi baskasina batir

• quote:

Herkes onu almayın bunu almayın diyor konuşması kolay . MSI 390 ' lar CW mutlaka oluyor mu ki ? Nette pek birşey bulamadım.

Msi i kotulemek icin yazilan 2-3 sey ciddiye alma

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.