Şimdi Ara

[SATILDI] MSI RADEON RX 5500 XT GAMING X 8G 8GB GDDR6 128bit AMD Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
3
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 MSI RADEON RX 5500 XT GAMING X 8G 8GB GDDR6 128bit AMD Ekran Kartı

Kartı yaklaşık 1 yıl önce Forum Kayseri Media Markt Mağazasından aldım. 2 yıl daha garantisi bulunmaktadır. Oyun oynamak için almıştım çok kullanılmamış temiz bir karttır. Yükteyken 65 70 derece aralığını geçmiyor gayet sessiz bir kart. Kayseri içi elden diğer şehirlere öncelikle havale yapılması şartıyla kargolayabilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 4250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Şubat 2023 Satıldığı Şehir : Kayseri Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

• güzel fiyat lakin ürünün kendi fotoğraflarını yüklerseniz daha iyi olur malum referansınız yok güvenmek zor oluyor bu piyasada

• bilgisayarımda takılı olduğu için fotoğraf atamadım almayı düşünen olursa güvenceyi her türlü sağlarım, yorumunuz için teşekkürler.

• [SATILDI] MSI RADEON RX 5500 XT GAMING X 8G 8GB GDDR6 128bit AMD Ekran Kartı

Gaming X diye ikinci el karta istediğiniz fiyata bak. Allah da bizim belamızı vermiş ne diyim. Geçen ay bu kart 1600tl'ydi.

https://www.hepsiburada.com/msi-amd-radeon-rx-5500-xt-mech-4g-oc-128bit-gddr6-pci-e-4-0-ekran-karti-p-HBV00000R0EWI?magaza=Hepsiburada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synthesizer -- 21 Şubat 2021; 13:33:41 >

• synthesizer kullanıcısına yanıt

sizin gönderdiğiniz kartlar 4gb dikkat etmemişsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.