Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

MSI Radeon RX 5500 XT MECH 4G OC Edition 128Bit GDDR6 PCI-E 4.0 ( SIFIR Az önce aldım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 MSI Radeon RX 5500 XT MECH 4G OC Edition 128Bit GDDR6 PCI-E 4.0 ( SIFIR Az önce aldım )
    Tamamen Satış amaçlı olarak Az önce aldım 02.02.2021 sıfır kapalı kutu fatura garanti. Alacak arkadaşa Hayırlı Olsun ;)

Edit : Ya dostlar insanları memnun etmek cidden ne zormuş Hani " kapalı kutu yazmışsın açıp fotoğraf çekmişsin " diyen var yane diğerlerini silip sadece kutu fotoğrafını bıraksam daha mı memnun oluncaktı acaba anlamak cidden mümkün değil , Sebep soran var ; SIFIR ürünün satış sebebi mi olur ki Satmak amaçlı aldığımı belirtmeme rağmen yane mağazaya gidip SIFIR birşey alırken neden satıyorsunuz diye soruyormuyuz cidden çözemiyorum kusura bakmayın.Evet kartı fiziksel kontrol amaçlı kutusunu açıp fotoğrafladım evet bunu kutu açılmış sayan arkadaşlar için durum bundan ibaret değerlendirmenizi ona göre yaparsınz artık , ki Kapalı kutu demekteki sebep kullanılmamış olduğunu belirtmek ama neyse hayırlı günler...

MSI Radeon RX 5500 XT MECH 4G OC Edition 128Bit GDDR6 PCI-E 4.0 ( SIFIR Az önce aldım )

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 4 Şubat 2021 Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• "sıfır kapalı kutu" yazıp açık açık fotoğraflar atmak da ne bileyim...

• MehmetNY kullanıcısına yanıt
    Ne diyelim Mehmet bey fotoğraf görmek istiyor insanlar haliyle aldığımda mağazanın önünde çekerek ekledim mi diyeyim mutlu olacaksanız öyle diyelim " Sıfır ürün fotoğraflamak için açılmıştır " olmuştur umarım teşekkürler ilginize 🙏
  • alıp niye satıyorsunuz onu anlaamadım

• Denk geldi aldım Gökhan bey ;

-Belki anlık bir indirimdeydi

-Belki Hediye çekim vardı kullanmam gerekiyordu

-Belki 4 taksit alıp bunu Nakite çevirmem gerekiyordu

-Belki hediye edildi ama kullanmak istemiyorum ...

gibi gibi birçok alternatif mevcut da tüm bunları neden açıklamak durumundyım bende bunu anlamadım !!! Hani kullanılmış olsa satış sebebi belirtilmeli elbette ben olsam ben de sorarım da sıfır aldığım faturasını kestikleri dakika daha aracımdayken fotoğraflayıp satışa koyduğum başlığa da kocaman SATIŞ AMAÇLI ALDIM diye belirttiğim birşey için satış sebebi belirtmelimiyim sizce gerçekten samimice soruyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurpala -- 3 Şubat 2021; 12:2:17 >
  • Kart tarafimdan satın alınmıştır, ödemesi yapildi, kargo bekleniyor, iki tarafa da hayırlı olsun.

• Dreadfrost kullanıcısına yanıt

Sorunsuz alıcı,sorunsuz alışveriş teşekkürler tekrar Hayırlı Olsun MSI Radeon RX 5500 XT MECH 4G OC Edition 128Bit GDDR6 PCI-E 4.0 ( SIFIR Az önce aldım ) 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI Rx 6700 XT Gaming X 12 GB
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.