Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
MSI Radeon RX 5500 XT MECH 4G OC Edition 128Bit GDDR6 PCI-E 4.0 ( SIFIR Az önce aldım )
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
-
Ne diyelim Mehmet bey fotoğraf görmek istiyor insanlar haliyle aldığımda mağazanın önünde çekerek ekledim mi diyeyim mutlu olacaksanız öyle diyelim " Sıfır ürün fotoğraflamak için açılmıştır " olmuştur umarım teşekkürler ilginize 🙏 ______________________________
-
alıp niye satıyorsunuz onu anlaamadım
-
Denk geldi aldım Gökhan bey ;
-Belki anlık bir indirimdeydi
-Belki Hediye çekim vardı kullanmam gerekiyordu
-Belki 4 taksit alıp bunu Nakite çevirmem gerekiyordu
-Belki hediye edildi ama kullanmak istemiyorum ...
gibi gibi birçok alternatif mevcut da tüm bunları neden açıklamak durumundyım bende bunu anlamadım !!! Hani kullanılmış olsa satış sebebi belirtilmeli elbette ben olsam ben de sorarım da sıfır aldığım faturasını kestikleri dakika daha aracımdayken fotoğraflayıp satışa koyduğum başlığa da kocaman SATIŞ AMAÇLI ALDIM diye belirttiğim birşey için satış sebebi belirtmelimiyim sizce gerçekten samimice soruyorum ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurpala -- 3 Şubat 2021; 12:2:17 >______________________________
-
Kart tarafimdan satın alınmıştır, ödemesi yapildi, kargo bekleniyor, iki tarafa da hayırlı olsun.
-
Sorunsuz alıcı,sorunsuz alışveriş teşekkürler tekrar Hayırlı Olsun