Şimdi Ara

MSI Radeon RX 5700 XT GAMING X 3103TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.005
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • https://www.itopya.com/sapphire-radeon-rx-5700xt-pulse-8gb-gddr6-256-bit-ekran-karti/

2.874.40 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    En iyisi nitro+ olanı galiba.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quaker

https://www.itopya.com/sapphire-radeon-rx-5700xt-pulse-8gb-gddr6-256-bit-ekran-karti/

2.874.40 TL
    sizin mesajı görmüşler galiba 3.666.52 tl olmuş an itibarı ile 1 günde iyi artış
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheetah_first

sizin mesajı görmüşler galiba 3.666.52 tl olmuş an itibarı ile 1 günde iyi artış

Alıntıları Göster
    Kampanya bitti sanırım.

• Sapphire nitro 5700 xt amazon.fr sitesinde vergi + kargolar dahil 479 euroya geliyor, yaklaşık 3165 tl, onu da tercih edebilirsiniz, ben oradan aldım, memnunum.
  • İyide sipariş verdik teslim tarihi 2020nin ilk Perşembesi şaka mı kardeşim bu ?

• linki değiştirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lounge Act

Sapphire nitro 5700 xt amazon.fr sitesinde vergi + kargolar dahil 479 euroya geliyor, yaklaşık 3165 tl, onu da tercih edebilirsiniz, ben oradan aldım, memnunum.
    Bende güç kaynağı alacağım nasıl oluyor sorun çıkıyor mu hiç almadım yurtdışından birşey sıfır tecrübe , neye dikkat etmeliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Bende güç kaynağı alacağım nasıl oluyor sorun çıkıyor mu hiç almadım yurtdışından birşey sıfır tecrübe , neye dikkat etmeliyim

Alıntıları Göster
    amazon üzerinden alırsanız, ürünün satıcısı da amazon olursa kesinlikle sorun yaşamazsınız. iade süreçleri, müşteri memnuniyeti çok önemli olduğu için epey rahat ilerliyor, bilinen, güvenilir bir diğer satıcı olarak da newegg önerebilirim. ekran kartım yaklaşık 2 hafta içinde londradan izmire geldi, hepsiburada ve benzeri sitelerden aldığım ürünleri bu süreçte istanbuldan izmire gönderememişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Alıntıları Göster
    Sıkıntı olmaz yalnız dikkat etmeniz gereken ödemeyi dolar veya euro olarak yapın.TL ye çevirtmeyin amazon kuru yüksek alıyor.Dolar olarak ödeyin bankanızın kuru ile ödersiniz.Hatta dolar extresi tanımlarsanız kartınıza direk dolar olarakta ödeyebilirsiniz extrenizi.
  • hesaplı bir psu bulamadım epeydir arıyorum ama
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.