Şimdi Ara

[SATILDI] MSI RTX 3070 Gaming X Trio (Acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 MSI RTX 3070 Gaming X Trio (Acil)
    Kart madencilikte vs kullanılmamıştır. Yalnızca oyun için kullanılmıştır. Kutusu ve faturası mevcuttur. 02.04.2021 tarihinde Inventus'tan alınmadır. 1 ay önce termal macunu yenilenmiştir şuan sıcaklık değerleri çok iyidir. Model yükseltmek için satıyorum TAKAS TEKLİF ETMEYİNİZ!

(Yeni kart almadığım için kasadan çıkarmaya üşendim fotoğraf için :) Temizleyip vereceğim alana) [SATILDI] MSI RTX 3070 Gaming X Trio (Acil) [SATILDI] MSI RTX 3070 Gaming X Trio (Acil) [SATILDI] MSI RTX 3070 Gaming X Trio (Acil)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 9000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Bahçelievler Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat sondur
  • Bana acil gibi gelmedi hocam. Fiyatı normal piyasa ile aynı.

• Ya akıl vermeyi ne çok seviyorsunuz klasik DH topluluğu. Hocam o fiyata sıfırı var satamazsın! Ben bu fiyata satıyorum kardeşim başka platformlardan bu civarda teklif geldiği için bu fiyata koydum pazarlık yapmak için bile yazan yok buraya ilan koyanda hata
  • OzanSRC kullanıcısına yanıt

Dh ölücülüğü gibi bir kavram var buraya 10 liraya koyduğun şey için pazarlık yapar aynı adam başka yere +500 lira koysan bile direkt almaya gelir fark bile etmez aynı kişinin sattığını.

• quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Dh ölücülüğü gibi bir kavram var buraya 10 liraya koyduğun şey için pazarlık yapar aynı adam başka yere +500 lira koysan bile direkt almaya gelir fark bile etmez aynı kişinin sattığını.

Forum dışından hem de bilgisayarcıya 9500 e sattım hocam adam bir de satıp kar edecek düşün. Burdan gelen tek teklif 7500 TL idi.
  • OzanSRC kullanıcısına yanıt

Aynı aynı kendisi çöp soğutmalısına 12 yazmış benim karta 10 teklif ediyor utanmadan. Bende simsar bilgisayarcıya sattım buraya yazdığım fiyatın üstüne.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.