Şimdi Ara

MSI RTX 3080 Gaming Z Sıfır Gibi, SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
5
Favori
1.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 MSI RTX 3080 Gaming Z Sıfır Gibi, SATILDI

Amazon JP'dan aldım, ilk sahibiyim. 3 ay mining denemeye calistim ama doğru düzgün çalıştıramadım.

Kapattığımdan beri sistem kurarım diye kenarda duruyordu, yaklaşık bir senedir kutularında.

Kutu içeriği tamdır. Neredeyse sıfır kondisyonundadır.

Dileyene Furmark harici oyun, superposition vs dilediği testi yaparım, elden satış tercihim.

Yer Bursa

Stok: 1 adet

Fiyat: Satıldı

Fiyatlar sondur, takas ve pazarlık yoktur. Tek ya da çoklu alımda fiyat değişmez.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 16 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kalan 2 adet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• furmark hariç demişsiniz neden furmark testi yapmıyorsunuz hocam

• QueenOfPain kullanıcısına yanıt
    Furmark testlerini full hd ve 2k olarak 35 dk 69 derece max sicaklikla bitiren kartlar, superposition ve oyun testlerinde daha 65 dereceyken kilitleniyorlar. 3 farkli karti 3 farkli test sisteminde denedim, furmarkin VRAM'leri dogru duzgun test etmedigini bizzat gorduk. Modart'ta bununla ilgili ben dahil birçok kişi konu açtı. Furmark sadece kartın termal bilgisini vermek için yapilan bir test, kartın tüm sağlığını asla bir oyun ve sentetik testler gibi ölçemiyor. O yüzden sattığım tüm ürünlerde oyun ve sentetik testleri yapar öyle veririm. Sadece furmark testini onaylamıyorum, hatta direkt furmark testini tanımıyorum yani

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sadece furmark yapmak tabiki sağlıklı sonuç almak için yeterli değil ben özel bir sebebi var bir sorun yaşadınız sandığım için sordum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • QueenOfPain kullanıcısına yanıt

Yaşadım hocam, sonrasında zaten 3 tane bozuk kartı test ettim onlarda da aynısı oldu.Furmarkı geçiyorlar, oyunlarda çakılıyolar.

7 tane GTX 1080ti aldım hepsini furmark ile test edip onayladım. Eve geldim 1 ini taktım oyunda kitlendi sonrasında hepsini tek tek test ettim ama o bir tanesi furmarkı 35 dk geçmesine rağmen oyunlarda kilitleniyordu, elimde patladı.

• Kartların bir tanesi tarafımdan alınmıştır. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Benim beklediğimden de fazla ilgilendi, her adımda yardımcı oldu, testler olsun, videolar olsun, eksiksiz bir şekilde bilgi verdi. Ertesi gün de kargo sapasağlam elime ulaştı. Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Treplev T kullanıcısına yanıt

İyi günlerde kullanın hocam, teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için MSI RTX 3080 Gaming Z Sıfır Gibi, SATILDI 

• Kalan son 1 adet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.