Bildirim
MSİ RX470 - ZM T5 in içine sığar mı ?
Fakir Sierra El Mikseri Rosie : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Fakir-Sierra-Mikseri-Plastik-Rose/dp/B07CPZWMC4
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
acill!!! -
quote:
Orijinalden alıntı: tralast
acill!!!
2.5 santimetre farkla uyar. Bence yine de Sapphire platinum alın. O kapalı soğutucu, kasaların içinde daha iyi çalışır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan
quote:
Orijinalden alıntı: tralast
acill!!!
2.5 santimetre farkla uyar. Bence yine de Sapphire platinum alın. O kapalı soğutucu, kasaların içinde daha iyi çalışır.
Boyuna bir sorun yok benim korkum eninede. 170 mm kasa nin eni, ekran kartının ise 140. Kasanin iç hacmi ne kadar onu bilmiyorum sonucta ana kartın az da olsa kapladığı, yan koruma duvarlarının azda olsa kapladığı bi alan var ondan korkuyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zalman ZM-T2 içinde MSI RX480 Gaming X kullanmıştım.
iste bu cok mutlu oldum usta herhangi bi kesim işlemi falan yapmadin dimi herhalde tam ucu ucuna olmustur. Bi sorun cikarttimi sana?
Sorun çıkmadı. Monte ederken yan paneldeki HDD bağlanan sacı sökmek gerekiyor zaten vidalı. Bir de PSU altta oldugu için ekran kartıyla psu arasında cok az boşluk kalıyor burda da tek fan için hava akışı sağlıklı olmuyor. Zaten idarelik koymuştum ama şaşırmıştım gerçekten sığdığı için.
Çok teşekkür ederim alacağım yerde email olarak geri dönmüş. Sığacağını belirtmiş ama kablolama dağınık olabilir demiş. Benim için şuan dağınık olması 2. planda minitower istiyorum çünkü pci taşımak istiyorum. Otobüste 2 koltuk arasına veya son koltukta alıp koridora koymak istiyorum ondan.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X