Şimdi Ara

MSI RX580 ARMOR 8G OC 8GB !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vatandan bir süre önce sistem topladım anca oyunlarda kısa süreli oynamama rağmen sıcaklık 80-85 derecelerdeydi ve kasanında kenarları damperli cam olması nedeni ile sıcaklık dahada yükseliyor ve fan seside artıyordu. Bende kartı vatana verdim büyük ihtimal ücret iadesi yapcaklar.
    1.655,34 TL falan geri alıcam ney önerirsiniz tekar sıcaklık ve ses sıkıntısı yaşamayacağım o fiyatlarda ( 1.655,34 )
    böyle bir ürün var ASUS RX580 ROG STRIX TOP 8GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı ( 1.806,19)
    peki siz nedersiniz dostlarım... saygılar.

Crucial 16GB Ballistix Sport LT RED DDR4 2400Mhz CL16 1.2V PC Ram
    WD Blue 3,5" 1TB 64MB SATA III 6Gb/s 7200 RPM
    WD 500GB Blue SATA 3.0 (560MB Okuma / 530MB Yazma) 3D-NAND SSD Disk
    AMD Ryzen 5 2600 Socket AM4 3.9GHz 19MB Önbellek 65W İşlemci
    Xigmatek GLARE 7A 600W 80+PLUS Temper Camlı 4 Adet Kırmızı Led Fanlı Atx Kasa
    MSI RX580 ARMOR 8G OC 8GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
    MSI A320M PRO-E AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3200 MHz (O.C.) USB 3.1 Anakart

• SaLVaToRe_V kullanıcısına yanıt
    SaLVaToRe_V demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V

Adam akıllı onden hava surkulasyonu olmayan kasa vede; amd işlemci ve amd ekran kartı alırsan olucağı budur. kolay gelsın kasa değiş. paraya kıy.
    hatta big tower kasa satın al.

birde o anakartı neden satın aldın sen
    Amd işlemci kısmı ne alaka. Intel olsa anlarım.
  • Adam akıllı onden hava surkulasyonu olmayan kasa vede; amd işlemci ve amd ekran kartı alırsan olucağı budur. kolay gelsın kasa değiş. paraya kıy.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 28 Mayıs 2019; 9:36:29 >
  • 1800 liraya bulabilirseniz Gtx 1660 alın hocam, rx 580 o paraya değmez artik. Asusun o modeli Kdv indiriminda vatan'da 1500 liraydi, yine 1500 olsa alin derdim ama artik değmez.
  • O model kartın soğutucusu kötüdür o yüzdende ucuz olması gerekirken pahalıyha almışsınız.
    RX580 e max 1400tl verilir bence artık.
    1600tl de çok arada kalıyor 1700tl ye gtx1660 var, arada 2000tl ye inen vega56 var gtx1660 dan 30 fps fazla verir ama size ücret iadesi yapacaklarmı çünkü kasanızdan dolayı ısı fazla yükselmiş ve kart zaten sıcak çalışıyor kötü soğutucudan dolayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 28 Mayıs 2019; 14:37:52 >
  • sapphire nitro rx570 kullanıyorum. Bazı yorumlara bakınca acaba diyip ekran kartımdan şüphe duydum. Sistemimde ekran kartımın fan açtığına şahit olmuşluğum yokken ve çokta memnunken. Tabi bu birazda tercih meselesi. Kardeşim bahsettiğin kart aylarca mining yapanlar tarafından da tercih edilen uzun süreli çalışmalara ısınmaya ve bir çok duruma en dayanıklı kartlardan birisi. Gir google üzerinden karşılaştırma videoları izle. Elindeki kartta muhtemelen sorun vardı. Ben sapphire olanını kullanıyorum gayette memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V

Adam akıllı onden hava surkulasyonu olmayan kasa vede; amd işlemci ve amd ekran kartı alırsan olucağı budur. kolay gelsın kasa değiş. paraya kıy.

Amd işlemci kısmı ne alaka. Intel olsa anlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 28 Mayıs 2019; 15:50:38 >
  • Armor MSI'ın düşük modeli. Isınma ve gürültü bundan. Soğutucusu kötü. Şu anda alınabilecek F/P kartı, arkadaşın da yazdığı gibi 1660/1660Ti.
  • Armor modelinin soğutması zayıf olduğu için bu sıcaklık değerleri normal.
  • vay be ne bileyim kardeşim topladık ordaki eleman söyledi.. yazıklar olsun insan düzgün birşey söyler.
  • Üzerine biraz daha ekleyip bu modeli alırsan uzun süre rahat edersin.

www.vatanbilgisayar.com
    MSI GeForce GTX1660Ti VENTUS XS 6G OC 6GB GDDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-gtx1660ti-ventus-xs-6g-oc-6gb-gddr6-192bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html

• Hacxtr kullanıcısına yanıt
    Sizinle aynı kartı kullanıyorum, normalde 74 derece de çalışıyor fan ise 900rpm civarlarında dönerdi. Havalar çok ısındığı için fanları 1500rpm e çıkardı sıcaklığı 63 dereceye düştü Sapphire Rx570 leri öneririm kesinlikle.
  • IVBACK kullanıcısına yanıt
    Kafayı dönsem 1060 diyorlardı. Sapphire rx570 aldım. 1060 kullananlar ekran kartına sıvı soğutma sistemi almaya karar verdiler. Ama ilginç hala savunuyorlar

Ben önde 3 fanı olan. üstte 2 egzos arkada 1 egzos fanı olan bir kasa kullanıyorum. Fanlar 17cm. 60 dereceyi görmedim. Havalar ısındı şimdi biraz daha ısınıp artık fan açmaya başlıyacaktır diye düşünüyorum. Zaten özellikle Sapphire Nitro aldım. Soğutması arkasındaki platin tabakaları vs performansı fps i tüm rx570 ler arasında en yüksek olanıydı. Bileşenlerin en öenmlilerinden biriside Kasa. Kasanın hava akışı güçlü olmayacaksa böyle güçlü sistem toplamanın bir mantığı yok zaten.
  • Hacxtr kullanıcısına yanıt
    Benim kasa da çok ufak Phanteks P300, 2 giriş 2 çıkış toplam 4 tane 12cm fan var ona rağmen gayet iyi. 1060 a sıvı soğutma takıcak kadar nasıl ısıtabildiler acaba çünkü 1060 az güç tüketen bir kart.
  • Ben Asus Strix GTX 1660ti aldım aşağıdaki linkte fps ve sıcaklık değerlerini paylaştım. Şunu da belirteyim. Ekran kartının ısınmasında kasa kadar güç kaynağının da önemi büyüktür. Asus Strix alın gerisine karışmayın.
    https://forum.donanimhaber.com/nvidia-geforce-gtx1660ti-fps-degerleri-pubg--138436450
  • Bütçeniz yeter ise gtx 1660 yada 1660ti bakmanızı tavsiye ederim
  • -Gardiyan- kullanıcısına yanıt
    bende tam o iki karta bakıyordum büyük ihtimal birisini alıcam gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.