Şimdi Ara

MSI - RX9800 PRO vs SAPPHIRE - 9800PRO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • malesef oyleymis .arkadasta aldı powercolor.r350 cıktı.
  • arkadaşın kim TyrGıcıgım..
  • msi xt bios için vmod istiyor. sapphire andromeda da xt bios yüklenip veriliyo ve silencer var.
  • Fazla düşünme MSI al
  • o is sakat nerden ikinci el kart gondermiyeceklerini. kartı takıp biosu yukleyecek sonra fanı degistirecek.ozman kartın ikinci elmi yoksa yeni oldugu mechul.guvenli degil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TyR-x

o is sakat nerden ikinci el kart gondermiyeceklerini. kartı takıp biosu yukleyecek sonra fanı degistirecek.ozman kartın ikinci elmi yoksa yeni oldugu mechul.guvenli degil.

hiç düşünme gigatek'ten msi al. güneş beyden ( gigatek ) zip dosyasını iste . dosyayı aç içinde editör / bios / nasıl xt yapılacağına dair yazı vs var . silencer ve ram heatsinkini al paşa paşa xtni kullan
  • evet msı direk xt biosu yüklenebilen bir kart bence kaçırma ve gigatekten al
  • msi daki stok soğutma safirden daha iyi.r360 core ve xt pcb olayı da var.
  • yok canımmmmmmmmm
  • msi alın

biosa felan gerek yok inanın,iyi bir sogutma yeterli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dostolcan

hiç düşünme gigatek'ten msi al. güneş beyden ( gigatek ) zip dosyasını iste . dosyayı aç içinde editör / bios / nasıl xt yapılacağına dair yazı vs var . silencer ve ram heatsinkini al paşa paşa xtni kullan

arkadaş süper anlatmış
  • rica ederim görevimiz siz arkadaşlara yardımcı olabilmektir
  • powercolorun tek artısı ramleri 2,2ns hynix kullanıyo vede ramler iyi soğutma ile 500 mhz görür tabi o modellerinden bulabilirden ama gpur350 ne fark eder yüklersin gigacube biosunu en azından bi 450 mhz yi görür benimki vmod ile 510 u gördü artifacsız tabi su soğutma ile :)I
  • ben gigatek ren aldım ve çok memnunum fiyat olarak da inanılmaz ucuz ve r360 gpu. mavibilgisayarda sapphire(örnek istersen) 229 gigatek te 201 dolar. ankara da daha ucuzunu bulamadım. çok kaliteli bi kart msi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -spawn-

ben gigatek ren aldım ve çok memnunum fiyat olarak da inanılmaz ucuz ve r360 gpu. mavibilgisayarda sapphire(örnek istersen) 229 gigatek te 201 dolar. ankara da daha ucuzunu bulamadım. çok kaliteli bi kart msi.

ben de ben de
  • Bence bekleyin derim 6600gt 8000 puan 3dmark :) ginede siz bilirsınız :)
  • msi derim bende duyumsamalar sonucu yanlış anlaşılma olmasın
  • dersinde neye göre doom3 yada farcry içinmi
  • Ben de MSI derim sonra da gigatekten VGA Silencer Soğutma alırsın(Çünkü üstündeki fan bazen yetmiyor). artık sen oyunlara değil, oyunlar sana tapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeN() -- 19 Eylül 2004, 0:40:57 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.