Şimdi Ara

Msi ventus XS 1650 Super OC Edition 4G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Msi ventus XS 1650 Super OC Edition 4G

Arkadaşlar resimleri ekliyorum. Sistemimi komple değiştiğim için ürünlerin hepsi boşa çıktı. Tek tek veya toplu olarak satılıktır. Diğer ilanlarımdan bakabilirsiniz

Sadece valorant - LoL - Knight online ve silkroad online oynandı :)

Kutusu mevcuttur. Garantisi bitti

Fiyat revize edildi

Fiyat 3250 >>>>> 3100 TL

Pazarlık sünnettir

İstanbul içi elden, diğer şehirlere önce havale sonra kargo şeklinde gönderme yapılabilir. Kart her türlü teste açıktır gelip denenebilir

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Güzel fiyat hayırlı satışlar kanki.

• türkerrr kullanıcısına yanıt

teşekkürler kanka fiyatları mümkün mertebe uygun tuttum

• İlanlarda ölü mesajlar atan adam buna iyi yazmış ilan sahibini tenzih ediyorum bir üst modeli 3600 e bulunurken buna iyi demiş demek adamına göre :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MuratKayaa kullanıcısına yanıt

90-100 watt düşük tdp li kart, güç kaynağı masrafı yapmak istemeyenler ya da orta halli işlemcisi olanlar alabilir.ha forumda 3500 liraya 1080p de gtx 1080 den aşağı kalmayan 1070ti da var güç kaynağı ve işlemcisi yeten onu da alabilir. profilim açık gizli değil oradan bakarsın bütün yorumlarıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türkerrr -- 24 Temmuz 2022; 20:22:52 >
  • türkerrr kullanıcısına yanıt
    3500 tl verir 6500xt alınır hemde 0 işin özü bu ilan hiçte iyi fiyata konmamış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar fiyatlar forumdaki eşdeğer kartlara bakarak konuldu zaten yani buna bu yorumu yaparken tek tek msi 1650 superlerin hepsine gidip bunları yazabilirsiniz ;) ayrıca ana toplu satış konumda belirttiğim gibi lüzumu halinde fiyatlar revize edilebilir de yazdım ki insanlar yanlış bir kanıda olmasın. Şu kadar daha verip bunu alırım mantığıyla olan zaten o kadar daha verip en son 6 7 k verip 3060 bandında kart alıyor o yüzden daha pahalı kartları değil de bu fiyatta bundan iyi kartları örnek gösterin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abdulstyle A kullanıcısına yanıt

Şenlik hicbir sorunum yok hocam ilanina bunu yazdım kusura da bakma sıkıntılı bir arkadaş psikolojik durumuna göre demek yorum atiyor hayırlı satislarin olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MuratKayaa kullanıcısına yanıt
    Benlik bir durum var hocam cünkü bu yorumları benim konunda gören birisi benlik bir sorun görür

• tamahkar T kullanıcısına yanıt
    4k verilir 1660 alınır 5k verilir 2060 alınır 6.5k verilir onun yetine 3060 alınır bunun sonu yok üst fiyatlara doğru gidersek. Forumdaki fiyatlara bakarak bu fiyatı koydum keyfime değil. Bu marka modelin bu fiyattan ucuzu forumda daha iyi durumda varsa söylersiniz fiyat güncellenir çok zor birşey değil

• abdulstyle A kullanıcısına yanıt
    Şuan 2800 e 4 aylik 6500xt satiliyor hocam hem daha ucuz hem daha performanslı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tamahkar T kullanıcısına yanıt
    Tabi buyrun alın :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.