Şimdi Ara

MSI vs DELL vs LG monitör karşılaştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir bilgisayar toplayacağım ve bütçem 45k (kasa için). Kasayı toplamadan önce monitöre karar vermek istiyorum ki , monitörü besleyebilecek bir sistem kurayım.

Gözüm yüksek derece astigmat olduğu için 2k 'dan aşağı çözünürlük istemiyorum. Bütçeme uygun 3 adet monitör buldum. Bu 3 monitör arasında siz olsanız hangisini tercih edersiniz ? Ve neden ?

Bu monitörler haricinde 240HZ üstü 2K IPS bir mönitör önerilerine de açığım . Gsync desteği olması önemli.

Kullanım amacım çoğunluk ile FPS oyunları olmakla arada dizi film de izliyorum.

Bahsettiğim monitörler;

1-LG 27" UltraGear 27GR83Q-B 1Ms 240Hz IPS QHD Gaming Monitör Fiyatı ve Özellikleri - Vatan Bilgisayar

2-ASUS TUF Gaming VG27AQML1A 27 inç 260Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR

3-MSI G274QPX 27" 1ms (GTG) 240Hz G-Sync Rapid IPS WQHD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com

Bunun haricinde bütçemi zorlayıp aşağıdaki monitörü almama gerek var mıdır ? Siz olsanız ne yaparsınız ?

-Dell Alienware AW2723DF 27 inç 280Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR

Her türlü öneriye açığım. Bundan önce 1080p 280hz dell monitör bakıyordum ancak 1080p den vazgeçtim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.