Şimdi Ara

10000 TL MSI X-570 GODLIKE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 10000 TL MSI X-570 GODLIKE
    1 Ocak 2021 yılında Amazon Türkiyeden alınmıştır.
    1 Ocak 2024 yılına kadar Amazon Türkiye garantilidir.
    Faturalıdır, kutusuzdur, hiç bir aparatı eksik değildir.
    10G lan aparatı ve M2 soğutucu bloğu hiç kullanılmamıştır.

Paranin satın alabileceği en üst düzey X-570 seri anakarttır.

Ps5 CD versiyon veya maximum 6 Aylık beyaz renk Samsung Note20 Ultra ile takas yapabilirim.
    İstanbul ici elden, farklı illere güvenli şekilde kargo yapabilirim.
    FİYAT:10000 TL.

10000 TL MSI X-570 GODLIKE
    Fiyat : 10000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Beyoğlu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Bu rakam niye bu kadar pahalı? 12Bin 10000 TL MSI X-570 GODLIKE 

• PanikAtak kullanıcısına yanıt
    Ne ucuz ki şuan memlektte? Msi Godlike ve Asus Extreme anakart serileri her zaman pahalidir, herkese hitap etmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eski bir seriye kalmasına rağmen bu rakamlara gidiyor ise süper... İntel olan Z590 GODLIKE 8 bin seviyelerinde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanikAtak -- 4 Aralık 2022; 21:25:1 >
    Yeni seri X670e Godlike 28000 liradan stoga girip 20 saatte tükendi hocam, alt modeli Meg Ace 20-22bin liradan satışta. Asus tarafında Extreme X670e ise 26000 liradan 12 saat stokta kaldi sadece..
    Eskimez bu seri üst modelin bu fiyatlari yüzünden.. Z590 Godlike forumda 8500 liraya satan var ama 10900k 11900k takabiliyorsunuz, 5900x 5950x 5800x3d varken anlatabildim umarim arkadaşın ilanini baltalamadan:)

• oinblgue kullanıcısına yanıt

Eyvah eyvah bu rakamlar neler ya böyle. Ben ekran kartı piyasasına bakmaktan anakartlara hiç bakamamışım. Bende MSI MEG Z490 Unify kaldım o zaman. Bu paralara pc toplanmaz...

Valla akli olan ve bir ust seriye gecmek isteyen, 17000 liraya şuan stokta olan Asus X670e Hero alir köşesine çekilir.. Heryerde stokta yok ama bulunabiliyor suan için.. 3 5 güne onuda bitirip tekrar 20000 lira ustune cekerler fiyatini.. Bunca masraf yerine X570 chipsetde alınabilecek en ust duzey kart Godlike olduğu icin pahali geliyor size ama şöyle de bir şey var, faturasi 8000kusur bu anakartin, alındığı tarihten itibarende gelen zamlar ve fiyatlar 3 katina çıktı, yinede ben tabiki ciddi aliciya indirim yaparım yardımcı olurum. iyi forumlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gaming X Rx 570 4GB - 850 tl
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • simdi hazir yarama basilmisken sunlarida ekliyim, ben herhangi biseyle takas yapmak istesem yine 5 6 bin tl zarara giriyorum, örnek ps5, örnek cep telefonları, örnek ekran kartları. nerdeyse tüm markaların orta üst segment x570 anakartlarini kullandim, kimi bellekte kimi islemci ocde kimi m2 ssdlerin sogutmasinda, kimi ses kalitesinde basarisiz. godlike ise her birinde ayri şekilde en ust performansı sunuyor. X670 seriye gecemiycek birisi için hem göze hitap eden hem de kullanim acisindan en performansli anakart. fiyatlar ise bencede cok yüksek ve üzücü ama hersey için geçerli bu durum malesef sadece pc bileşenleri icin degil...... Allah sonumuzu hayir etsin vede bu millete akil fikir versin.

• Eyvallah teşekkürler
    Hayırlı işler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bileşen pazarlığa açıktır arkadaşlar teklif yapabilirsiniz. 7 8 yazmayında :)

• pm atıldı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.