Şimdi Ara

MSI Z170A Gaming M5 - DDR4 4x4 Ram uyumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI Z170A Gamıng M5 anakarta ve HyperX Predator 16 GB (4x4) 3000 MHz HX430C15PB2K4/16 RAM'lere sahibim. Bu RAM'leri Z170 yonga setine sahip anakartlarda sıkıntısız kullanabiliyor muyuz? Tek sorunu slotları tamamen doldurması mı oluyor? Anakartın bellek desteği bölümüne baktığımda RAM ile anakart uyumlu ancak yine de sormak istedim. RAM'ler 4 slotu da doldurduğu için 2 çift kanal olarak çalışacağını Quad channel olarak çalışmayacağını da biliyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• anakartı zorlayabilirsin ama pek sıkıntı çıkacağını sanmıyorum yinede eğer ramları satın almadıysan 2x8 gb almanı tavsiye ederim yani zaten 2 çift kanal ile tek çift kanal arasındaki performans farkı çok büyük bişey değil ama yinede biraz daha araştır bu konuda çok tecrübem yok sadece başka yerlerden duyduğum kadarıyla
  • İki çift kanalın performansa bir etkisi olmuyor diye biliyorum, yanlışsa arkadaşlar düzeltsin.
    Yani 2*8 ile 4*4 aynı şekilde 16 gb performans verir. Ben de 2*8 tercih etmenizi öneririm, hatta daha da ucuza gelir bu şekilde sanırsam.
  • Ram'ler elimde. Sadece bilgisayar açılır mı? Açılmaz mı? Diye merak ediyorum.

• RisingSun123 kullanıcısına yanıt
    Neden açılmasın hocam?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.