Şimdi Ara

MSI Z77-A GD65 & ASUS MAXIMUS IV GENE-Z GEN3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR ÖNCE FOTOGRAFLARI KOYAYIM BI KARSILASTIRMA YAPALIM.

Arkadaşlar görünüm açısından her iki kartıda çok hoş buluyorum. MSI Z77-A GD 65 in agır basan tarafları 3 adet Pcı-exp 3.0 olması ve PCI slotları arasındaki mesafenin SLI ve Crossfire için yeterli olması. IVY Brıdge de destekliyor. Ayrıca MSI military class III olduğu için stabil overlock vaad ediyor. Asus maximus IV GENE-Z GEN 3 ün sevdigim tarafı ise Republic Of Gamers serisi olması ve Kırmızı ve siyah Görünüşünün aşırı derecede şık durması.

iki anakartın benim bilmedigim artıları ve eksileri muhakkak vardır. Bilen kullanan arkadaşlar bu konu altında paylaşırsa sevinirim. Ayrıca anakart üzerinde Noctua D-14 veya Corsair V8 sogutucu ile max 1.4V voltaj vererek 4.7-5.0Ghz arası gidebildiği yere kadar overlock yapmayı planlıyorum. i7-2700k düşünmemin sebebi de i7 2700k ların 2600k lar arasından secilen en iyi cpulardan yapıldıgını ve daha iyi overlock oldugu söylentisini duymuş olmamdır. Bunun gerçek olup olmadıgını yanıtlayacak bi arkadas olursa bana çok faydası dokunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem277 -- 17 Nisan 2012; 20:21:53 >

• MSI Z77-A GD65 , hatta GD55 bile olabilir aralarında kaale değer fark yok
  • Z77 alın acımayın paraya. MSI'ın Z77 kartları pek güzel geliyorlar bana. ASUS da olsa mATX'e sığışmaya gerek yok.
  • Asus z77 Sabertooth Frover!
  • Bence maxiumus genez. Neden mi? Üzerindeki ethernet kartının oyuncular için biçilmilmiş kaftan olması ve üzerindeki ses kartı.
  • bence yazık o kadar para vermek
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus_70

bence yazık o kadar para vermek

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-p8z68-v-progen3-p8z68-v-progen3-intel-z68-soket-1155-ddr3-2200mhz(oc)hdmi&vga-anakart/productdetails.aspx?I_ID=58319

Bundan daha ucuz dostum o arkadaşın gösterdiği iki anakartta

• MSI Z77 GD65
  • quote:

Orijinalden alıntı: berdush42

Bence maxiumus genez. Neden mi? Üzerindeki ethernet kartının oyuncular için biçilmilmiş kaftan olması ve üzerindeki ses kartı.

üzerindeki ethernet kartının msi z77-a gd65 modelinden üstünlügü nedir açıklar mısınız? Boş zamanlarımda Online fps oyun (Warrock) oynuyorum. 5 milisaniyelik bi fark bile seçimimi etkiler. Asus bu ethernet kartını uzaydan getirmediyse msi daki sistemin aynısıdır diye düşünüyorum.

• Asus al . Ancak acelen yoksa , Asus Maximus V Gene ( Z77 ) modelini bekle . Bugünlerde TR de piyasaya cikmasi gerek .

Avrupada satisi basladi . Burayada yakinda gelir herhalde ...

http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/Maximus_V_GENE/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genez gen3 bende var. Noctua nh d14 ile 4.5 ghz rahat goruyor daha da cikmadim. Ses karti cok kaliteli ses veriyor eski anakartim olan p8p67 le ye gore. Ethernet kartinin bir farkini gormedim eskiden de iyiydi netim ama online oyun oynamiyorum onu soyleyeyim.

Sli yapmayacaksaniz bu kart kesinlikle alinir. Z77 yi bilmiyorum kullanmadim. Ben simdi alacak olsam bu kartin z77 sini beklerdim cunku rog serisi gercekten kalite hissi veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trumpet

Asus al . Ancak acelen yoksa , Asus Maximus V Gene ( Z77 ) modelini bekle . Bugünlerde TR de piyasaya cikmasi gerek .

Avrupada satisi basladi . Burayada yakinda gelir herhalde ...

http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/Maximus_V_GENE/

Anakart gerçekten güzelmiş. Al beni diyor. Pc labs'ta incelemesini okudum. Çok hoşuma gitti.
    Asus micro atx de yeni bir segment yarattı. Bravo.
    Bence bu anakart her türlü beklenir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.