Şimdi Ara

msı Z77a-g43 bios update sonrası görüntü gelmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlae, başlıkta da belirrtiğim gibi update sonrası görüntü gelmiyor, hem dahili harici hemde dahili ekran kart ile denedim bios reset attım jumper ile gene banamısın demedi, sadece görüntü yok, başlatınca del basınca bios geliyor belli ediyor sesinden anlıyorum ama görüntü yok, bu durumda ne yapabilirim. İyi forumlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam bi tek pili çıkarıp takmamışsınız sanırım belki bi ihtimal düzelir diye bide onu deneyin bakalım ne olacak. Bios update sırasında elektrik ile ilgili bi sıkıntı olmadığından eminseniz hemen iade etmenizi öneririm garantisi muhtemelen devam ediyordur. Yapılacak şeyleri denemişsiniz zaten.
  • Onu yazmayı unutmuşum, denedim gene olmadı, ekran görüntüsü yok :(

• merhaba bende z87 anakarta bios update yaptım yapmaz olaydım pc saçmalamaya başladı
    sanırım ikimizin sorunu aynı cevabıda bios geri yüklemektir ama bir türlü biosu eski versiyona yükleyemiyorum kabul etmiyor
    bişey bulursan banada haber ver sana zahmet
  • Bende Gd55 ile aynı sorunu yaşamıştım servise verdim ve iade çıktı
  • En sonunda bende servise verdim geri dönüşünde anakartı satışa cıkarmayı düşünüyom, asus alacağım. Msi benim için bitmiştir.

• Marka ile alakası yok o sorunun. Bende aynı problemi asus marka bi anakartta yasamistim. Kuzey köprüsü değiştirildi serviste. Bu arıza msi a ozel degil yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Geltuzat

Marka ile alakası yok o sorunun. Bende aynı problemi asus marka bi anakartta yasamistim. Kuzey köprüsü değiştirildi serviste. Bu arıza msi a ozel degil yani

Basit bir güncellemede böyle sıkıntı yapması saçmalık neyse servisten gelince bakıcaz artık.

• zeyd21 kullanıcısına yanıt
    Garantiye yolla en temiz çözümü hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmet86

Selamlae, başlıkta da belirrtiğim gibi update sonrası görüntü gelmiyor, hem dahili harici hemde dahili ekran kart ile denedim bios reset attım jumper ile gene banamısın demedi, sadece görüntü yok, başlatınca del basınca bios geliyor belli ediyor sesinden anlıyorum ama görüntü yok, bu durumda ne yapabilirim. İyi forumlar...

Bıos güncellemesini nasıl yaptınız yani windows üzerinden mi yoksa bıosdan mı winden yapılan güncellemelerde sorun olabiliyor.
  • tşkrler ben sorunu kartı iade edip bir üst modelle değiştirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur88

quote:

Selamlae, başlıkta da belirrtiğim gibi update sonrası görüntü gelmiyor, hem dahili harici hemde dahili ekran kart ile denedim bios reset attım jumper ile gene banamısın demedi, sadece görüntü yok, başlatınca del basınca bios geliyor belli ediyor sesinden anlıyorum ama görüntü yok, bu durumda ne yapabilirim. İyi forumlar...

Bıos güncellemesini nasıl yaptınız yani windows üzerinden mi yoksa bıosdan mı winden yapılan güncellemelerde sorun olabiliyor.

windows üzerinden yaptık o işlemi ama olmadı

• Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    tşk ederim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mur88

quote:

windows üzerinden yaptık o işlemi ama olmadı

Eğer güncelleme sırasında elektrik kesilmesi yada sistemin kapanması gibi bir sorun yaşamışsan, BIOS'u herhangi bir şekilde tekrar açmanın herhangi bir yöntemi yoktur. Tek çözüm teknik servise gönderip yeni BIOS yüklenmesi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.