Bildirim
MSI Z77A-G43 ve Asrock Z77 PRO3
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kesinlikle asrock pro3. Z77 a g43 kullanıcısı olarak soylyorum bu anakartla oc yapılmıyor çok kötü bi anakart tavsiye etmiyorum ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Asrock Pro 3 kullanan 2 kişi var bu konuya göz at
http://forum.donanimhaber.com/m_66591295/tm.htm -
quote:
Orijinalden alıntı: karakaya_o
Kesinlikle asrock pro3. Z77 a g43 kullanıcısı olarak soylyorum bu anakartla oc yapılmıyor çok kötü bi anakart tavsiye etmiyorum ben
birtek oc yapılamadığından dolayımı sıkıntılı ? hiç iyi yönü yokmu -
quote:
Orijinalden alıntı: yumurcak302
quote:
birtek oc yapılamadığından dolayımı sıkıntılı ? hiç iyi yönü yokmu
Dvi hdmi. Thx ses desteği iyi. Ekran kartı kullanacağını varsayiyorum. Pek önemli değil görüntü girişleri bence. Asrockta 5 tane sıralı kondansator var. Daha iyi oc olur. Intelin k li islemcilerinden alacaksan veya ilerde k li işlemci alırsın diye asrock öneriyorum bende konu açtım zamanında. Sasma asrocktan. Msi in alt segmenti alınmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Z77 pro3 kullanıyorum ve öneririm, garantisine de çizgi elektronik bakıyor bu da ayrı bir artı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth. -- 9 Ekim 2012; 16:38:36 > -
anakart z77a-gd55 yapılırsa alınabilir o.c yapılır
g43 - pro 3 denirse pro3 o.c potansiyeli için kazanır
ama vatan %25 indirimde pro3 ün fiyatına geliyor
z77a-gd55 ve pro3 karşılaştırması yapabilirmiyiz -
quote:
Orijinalden alıntı: Amroth.
Z77 pro3 kullanıyorum ve öneririm, garantisine de çizgi elektronik bakıyor bu da ayrı bir artı.
oc denedinmi hiç ? -
quote:
G43 konusunda Haklısınız. Manuel voltaj ayarına bile izin vermeyen fiyasko bir model.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 9 Ekim 2012; 17:06:08 > -
quote:
Orijinalden alıntı: yumurcak302
quote:
Orijinalden alıntı: Amroth.
oc denedinmi hiç ?
overclock meraklısı değilim şahsen, hiç denemedim. ama asrock z77 modellerinin hepsinde overclock potansiyeli güzel
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X