Şimdi Ara

MSI Z77A-G43 ve Asrock Z77 PRO3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar Asrock Z77 PRO3 ve MSI Z77A-G43 anakartları arasında kaldım. Msi'in oc 3570k ile 4.5ghz de proplemleri oluyomuş. Asrock pro 3 oc potansiyeli hakkında bilgim yok. Siz ne önerirsiniz. ? bu anakartı kullananlar tecrübelerini yazabilirlermi ? tşeekkürler

• Kesinlikle asrock pro3. Z77 a g43 kullanıcısı olarak soylyorum bu anakartla oc yapılmıyor çok kötü bi anakart tavsiye etmiyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asrock Pro 3 kullanan 2 kişi var bu konuya göz at

http://forum.donanimhaber.com/m_66591295/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

Kesinlikle asrock pro3. Z77 a g43 kullanıcısı olarak soylyorum bu anakartla oc yapılmıyor çok kötü bi anakart tavsiye etmiyorum ben

birtek oc yapılamadığından dolayımı sıkıntılı ? hiç iyi yönü yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumurcak302

quote:

Kesinlikle asrock pro3. Z77 a g43 kullanıcısı olarak soylyorum bu anakartla oc yapılmıyor çok kötü bi anakart tavsiye etmiyorum ben

birtek oc yapılamadığından dolayımı sıkıntılı ? hiç iyi yönü yokmu

Dvi hdmi. Thx ses desteği iyi. Ekran kartı kullanacağını varsayiyorum. Pek önemli değil görüntü girişleri bence. Asrockta 5 tane sıralı kondansator var. Daha iyi oc olur. Intelin k li islemcilerinden alacaksan veya ilerde k li işlemci alırsın diye asrock öneriyorum bende konu açtım zamanında. Sasma asrocktan. Msi in alt segmenti alınmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z77 pro3 kullanıyorum ve öneririm, garantisine de çizgi elektronik bakıyor bu da ayrı bir artı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth. -- 9 Ekim 2012; 16:38:36 >
  • anakart z77a-gd55 yapılırsa alınabilir o.c yapılır

g43 - pro 3 denirse pro3 o.c potansiyeli için kazanır

ama vatan %25 indirimde pro3 ün fiyatına geliyor

z77a-gd55 ve pro3 karşılaştırması yapabilirmiyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Z77 pro3 kullanıyorum ve öneririm, garantisine de çizgi elektronik bakıyor bu da ayrı bir artı.

oc denedinmi hiç ?
  • quote:

G43 konusunda Haklısınız. Manuel voltaj ayarına bile izin vermeyen fiyasko bir model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 9 Ekim 2012; 17:06:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumurcak302

quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Z77 pro3 kullanıyorum ve öneririm, garantisine de çizgi elektronik bakıyor bu da ayrı bir artı.

oc denedinmi hiç ?

overclock meraklısı değilim şahsen, hiç denemedim. ama asrock z77 modellerinin hepsinde overclock potansiyeli güzel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.