quote:Orjinalden alıntı: Dooblynin arkadası quote:Orjinalden alıntı: nolamaz quote:Orjinalden alıntı: Dooblynin arkadası nolamaz seni fahri konyalı ilan ediorum o ne lan ben gerçeğim len fahri değil Ömer'im Fatih abi ninis nerde laa kaçırdın hadi lam pipican sana bundan sora fahri dicem hatta fahri tatan dicem yok lan ömer de
quote:Orjinalden alıntı: PHI quote:Orjinalden alıntı: nolamaz Fatih abi ninis nerde laa kaçırdın ben kimseye bir şey yapmadım git de demedim gel de demedim sadece düzgün yazmasını rica ettim o kadar bişey dedin demedim gidenler ditsin kalanlar bizim kim sölüyodu bunu
quote:Orjinalden alıntı: nolamaz quote:Orjinalden alıntı: PHI quote:Orjinalden alıntı: nolamaz Fatih abi ninis nerde laa kaçırdın ben kimseye bir şey yapmadım git de demedim gel de demedim sadece düzgün yazmasını rica ettim o kadar bişey dedin demedim gidenler ditsin kalanlar bizim kim sölüyodu bunu söyleyen çok ölen ölür kalan sağlar bizimdir
quote:Orjinalden alıntı: PHI quote:Orjinalden alıntı: nolamaz quote:Orjinalden alıntı: PHI quote:Orjinalden alıntı: nolamaz Fatih abi ninis nerde laa kaçırdın ben kimseye bir şey yapmadım git de demedim gel de demedim sadece düzgün yazmasını rica ettim o kadar bişey dedin demedim gidenler ditsin kalanlar bizim kim sölüyodu bunu söyleyen çok ölen ölür kalan sağlar bizimdir bence ölmemiştir
çoğalıyor çoğalıyor yazın yazın gelin gelin post kasın ama bunları yaparken kasayı yan yatırın yoksa post kasamazsınız
quote:Orjinalden alıntı: MaHZeN çoğalıyor çoğalıyor yazın yazın gelin gelin post kasın ama bunları yaparken kasayı yan yatırın yoksa post kasamazsınız +1
quote:Orjinalden alıntı: aspci quote:Orjinalden alıntı: MaHZeN çoğalıyor çoğalıyor yazın yazın gelin gelin post kasın ama bunları yaparken kasayı yan yatırın yoksa post kasamazsınız +1 işte örnek bir post kasma
quote:Orjinalden alıntı: irfanyus konu dışı mesajları msj sayısını arttırmıyor diye biliyorum ama olur mu len gereksizler de olmasa nasıl post kascaz bilemiyorum yani sen yaz kasasrsın arada bi ama fazla zorlama yakarsın motoru haa bu arada kasayı yan yatır olmazsa işlemcinin fanının fişini çek kesin artacaktır post
quote:Orjinalden alıntı: nolamaz quote:Orjinalden alıntı: irfanyus konu dışı mesajları msj sayısını arttırmıyor diye biliyorum ama olur mu len gereksizler de olmasa nasıl post kascaz bilemiyorum yani sen yaz kasasrsın arada bi ama fazla zorlama yakarsın motoru haa bu arada kasayı yan yatır olmazsa işlemcinin fanının fişini çek kesin artacaktır post
quote:Orjinalden alıntı: PHI quote:Orjinalden alıntı: aSSembLy quote:Orjinalden alıntı: nolamaz hoca sende mi gonya'lısın benüm kübü Yok Değilim Afyonluyum afyonun kaymaaa konyanın manyaaa