Şimdi Ara

Msn 7.5 Karşındakinin Resmini Çalma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar biri bane diye bilirmi 7.5 de karsındakiin resmini nasıl çalıyorsun bir arkadas geldi bana hava atıyor bilmiyorsun diye biri diye bilrmi nasıl çalınıyor.

• bilen yokmu?
  • benim bildiğim paintten oda şöyle ilk önce klavyenin prtsc sys rq tuşuyla ekranın fotoğrafını çekiyosun painti açıyosun ctrl+v yapıp çektiğin fotoyu kesip paintte yeni bi sayfa açıp oraya yapıştırıyosun oradanda resmi farklı kaydediyosun bu kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: fwrss

benim bildiğim paintten oda şöyle ilk önce klavyenin prtsc sys rq tuşuyla ekranın fotoğrafını çekiyosun painti açıyosun ctrl+v yapıp çektiğin fotoyu kesip paintte yeni bi sayfa açıp oraya yapıştırıyosun oradanda resmi farklı kaydediyosun bu kadar

• ama resim çalma programı da verdı sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozdemir_

ama resim çalma programı da verdı sanırım

bende bi ara stuffplug die bi program vardı ama sildim sora.

http://www.stuffplug.com/
  • Karşıdakinin avatar resmini, avatar boyutunda çalacaksan, klavyede Print Screen tuşuna basıp Paint'te yapıştırıp avatar bölgesini keserek çalabilirsin.

Ancak, avatara koyduğu resmi orjinal boyutunda ana dosya olarak çalmak istersen onun programını bilmiyorum. Bilen varsa söylese süper olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kişiyle konuştuğunuz yere /ctinfo veya /info bi dene live da oluyoo ama sen dene genede belki olur!!
  • bir ara vardı bende programı format atınca uçtu gitti
  • CEDP STEALER DİYE bi program

googleye yazın çıkar hjeralde ben de var yada msn eklentileri yazın goggle ye her bi program varr
  • plus yükle /ctcinfo yaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.