Bildirim
msn açılmıyor
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bak denetim masasını aç program ekle kaldıra gel ordan msn messenger ri değiştir
de ve onar de bi bak sorun çözülecekmi çözülmese msnnin başka bir sürümünü kur -
7,5 kullanıyosan bende oluyo programı kaldır ve tekrar kur ben öyle yaptım şimdilik bişey yok ha birde kızlardanda olabilir onlar msneyi cok kasar bir kaçını sil bak görürüsün msn düzelir -
şuan yeniden kurdum 7,5 i ve sorunsuz çalışıyor düzeltmişler galiba -
quote:
Orjinalden alıntı: calimero23
7,5 kullanıyosan bende oluyo programı kaldır ve tekrar kur ben öyle yaptım şimdilik bişey yok ha birde kızlardanda olabilir onlar msneyi cok kasar bir kaçını sil bak görürüsün msn düzelir
abi dogru söylüyon olabilir zaten bir kaç uyuz tip var onları atıyım bakalım düzelecekmi msn .. tekrar kurdum başka sürümünü yükledim hatta windowsla gelen bir 6.2 galiba onda bile denedim açılmadı
galiba format görüküyor
-
bende de olmuştu sonra kendiliğinden düzeldi -
KARDEŞ SİSTEM TARİHİNİ KONTROL ET.YANLIŞ TARİHSE ÇALIŞMAZ... -
Bendede ara sıra kopma oluyo Modemi internetten koparıp yeniden bağladığımda çalışıyo.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X