Arkadaşlar bu hatayı alıyorum bilen biri warsa yardım etsin pLs ya ooffffff
ya arkadaşlar benım 2 tane msn adresım var bunların bır tanesı pcde açılıyor dıger ahata verıyor 81000605 dıye bı hata napabılırm msnı kaldırıp yenıden yükledım ama aynı oluyor. acaba msn adresımdemı bı problem var.
quote:
Orijinalden alıntı: busracl
ya arkadaşlar benım 2 tane msn adresım var bunların bır tanesı pcde açılıyor dıger ahata verıyor 81000605 dıye bı hata napabılırm msnı kaldırıp yenıden yükledım ama aynı oluyor. acaba msn adresımdemı bı problem var.
aynı sıkıntı bendede var.aynı hata kodu.içinden cıkamadım gitti.
slm arkadaşlar msn adresimi açınca yeni bir sürüm yükleyin dedi ''skype''diye yükledim fakat memnun kalmadım msj bulamadım.eski windows live mesenger a dönmek istiyorum fakat olmuyor msn mi açmak için tıklayınca orada :C:/Prgram Files/Windows Live/Messenger/msnmsgr.exe Belirtilen yol yok Yolu denetleyin ve sonra tekrar deneyin diyor bunu ne yapmam lazım bilgisayardan fazla anlamam yapacaklarımı biraz ayrıntılı anlatırsanız sevinirim
şimdi sizin yazdığınız mesajları da göremeyeceğim ancak bu sayfadan takip ederim
quote:
Orijinalden alıntı: fiesta59
tarih ayarından ve dns serverden ypıyor aradaşların dedikleri dogru +1
mart ayının sonunda msn sorunlarımız kalmıyacakmış
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme