Valla banada şu sayacı nasıl ekleyebileceğimizi anlatırsanız çok makbule geçer valla.
İlk sayfada var gene olmazsa takıldığın yeri yazarsın...
arkadaşlar bişey öğrenmek istiyom ben mesala ozan.swf uzantılı bir flash animasyonunu spacede yayınlamak istiyom bana yardım edebilirmisiniz bu konu üzerinde.
bende yeni açtığım bie spacesi paylaşayım...imzamda mevcut adresi....
quote:
Orjinalden alıntı: sueldem
quote:
Orjinalden alıntı: Adoniss
Valla banada şu sayacı nasıl ekleyebileceğimizi anlatırsanız çok makbule geçer valla.
Ben şimdi sayacı seçtim ama sonraki işlemleri anlatır mısın?"http://www.easy-hit-counters.com/" buraya girdim valla anlatırsan çok sevaba girersin.
Merhaba arkadaşlar, Benim sorum, Msn Space'e resim yüklerken kullandığımız, Upload Tool ile ilgili. Msn Space'imi bir güzel açmıştım, sonra bu programı kurmaya başladı hiç sorun olmadı ve kuruldu, ama bilgisayarımdaki hiç bir resmi görmüyor. .jpg, .bmp, .jpeg, .gif, vs.vs. ne olursa olsun ne boyutta olursun bu klasörde resim yok yazıyor. Aynı şekilde Hotmail'de mail yollarken resim eki koymaya çalışırken de aynı program açıldığından yine resim koyamıyorum... Bunun nedeni ne olabilir? Nasıl çözebilirim? Saygılarımla...
Çok tşkrlerr valla çok güzel olmuş
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: sueldem
quote:
Ben şimdi sayacı seçtim ama sonraki işlemleri anlatır mısın?"http://www.easy-hit-counters.com/" buraya girdim valla anlatırsan çok sevaba girersin.
Desired User Name: daha önce seçilmemiş bir isim Desired Password: kendi belirleyeceğin şifre Starting Count: sayacın başlama sayısı (0) URL of page: spaces adresin Title of Page: bunu bende bilmiyorum (salla) submit'i tıkla çıkan kodu kopyala (düzenleme yap) spacesine yapıştır
yaa ben bu siteye nasıl arkaplan eklicem renkli felan hiç bişey eklemeyi bilmiyorum meselan fıkralar diye bi bölüm açcam nası yapcam öle bişey
arka planı customize + themes tıklayarak değiştirip saveleyip kaydedebilirsin add entry den de istediğin yazıları yazıp kayıt edebilirsin yavaş yavaş öğreniliyor ve çok zevkli takıldığın yer olursa buraya yaz yardımcı olunur...
ok saol onu yaptım peki hani sayfanın yaznına felan alıoyz ya yazıyı bak böle
SPOR bir şiir yada pargraf felan buraya nasıl yapılcak lBEŞİKTAŞ GALATA.. FEN... EGLENCE mizah fıkra karikatür
böle olması için ne yapmamız gerekiyor
yaaaaaa üff yanlış yapmışım hani oluyo ya yan tarafta felan resimde gösterdim işaretler
bide öle kocaman resim koymak için ne yapıoyruz hosşgeldin gibi
edit list den rename list tıkla başlığı seç, add item doldur ve kaydet oraya resim koymak için custom htlm ye resmin url sini kaydetmen gerek ilk sayfayı incelersen bu konu hakkında bilgi var...
tamaaam çok saol yaa allah razı olsun ulan bende ne salagım hee bi onu bulamadım heeee
affına sıgınarak bişey daha sorcam şu yazılar nasıl büyük oluyo
ok o sorunuda yaptım
Tweak UI Power Toy kullanımı ile ilgili bilgiler ilk msjda var fakat, orda renklerın kodları ıcın buraya tıklayınız yazıor. faket altında hiç bir lınk yok. renk kodlarını bılen bı arkdas ekleyebılır mı acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: mercilless
Tweak UI Power Toy kullanımı ile ilgili bilgiler ilk msjda var fakat, orda renklerın kodları ıcın buraya tıklayınız yazıor. faket altında hiç bir lınk yok. renk kodlarını bılen bı arkdas ekleyebılır mı acaba?
arkdaslar bı soruum daa oalcak, bılen bı ark warsa cok makbule gecer ;)
hanı su space space title war ya arkdaslar,sitenın basında yazan. onun rengını deıstıremıo muyuz?
arkdaslar bı soruum daa oalcak, bılen bı ark warsa cok makbule gecer ;)
hanı su space space title war ya arkdaslar,sitenın basında yazan. onun rengını deıstıremıo muyuz?
benide ekleyin http://spaces.msn.com/goxelgx/ bu arada bir sorum daha olcak benim spacemde çok dar yan taraflar hep boş digerlerinkine bakıyom çok geniş meselan ben bi welcome diye bişe yazdım ''me'' gözükmüyo çok dar bu sorunu nasıl halledebilirim