Şimdi Ara

MSN COOOOK ACİL YARDIM LÜTFENNN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Msn De Oturum Actigimda CevrİmİÇİ GÖrÜnÜyorum En Azindan Ben Kendİmİ Öyle GÖrÜyorum Fakat Cevrİmdisi Oluyorum Karsi Tarafta Bunun Nedenİ Ne? Ayni Anda Bİr KİŞİde CevrİmİÇİ İken Baska KİŞİde Cevrİm Disi Nasil Olabİlİyorum Bana İletİler Gelmİo Ben Yaziorum Ama Onlarin Yazdiklari Nadİr Gelİo Bİ ÇÖzÜm Yardim Edİn LÜtfennn

• yardım edin lütfen bi bilgisi olan yokmu? :(
  • bu ara msn kafayı buldu.Bir çok kişide o sorun var.Bir süre bekleyeceksin.Yada başka programlar kullanacaksın.İcq , yahoo messenger gibi
  • Bu tür programlarda hangi kişilere çevrimiçi, hangi kişilere çevrimdışı görüneceğinizi kendiniz ayarlayabilirsiniz. Bu tür bir ayar olabilir sizinki...
  • araçlarda seçenekler bölümünde gizlilik sekmesinde engellenenler listesinde karşındaki insanın nick i varsa seni çevrim dışı görürler sanırım buradan kaynaklanıyor ama orayı hallettim diyorsan başka bi fikrim yok inşallah olur
  • Msn son günlerde iyice cozuttu:) Mesajlar iletilmedi uyarısı geliyor tekrar yazıyorum gidiyor filan.En iyisi Piêr Dé Sans arkadasın dediği gibi icq kullanabilirsin.
  • Msn bende hiç bizaman düzgün çalışmadı zatii ne biçim bu yaw
  • MSN eklenti programları kullanıyorsan onların ayarlarından olabilir...yada o kişi seni engellemiş olabilir....bu aralar MSN çok kötü mesajlar falan toplu gidiyor....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.